Αρχική Απόψεις Aρθρα Σωτήρης Θεοδώρου: Οι εξελίξεις προχωράνε χωρίς να κοιτάνε τη δικιά μας μελαγχολία

Σωτήρης Θεοδώρου: Οι εξελίξεις προχωράνε χωρίς να κοιτάνε τη δικιά μας μελαγχολία

9

Οι εξελίξεις προχωράνε χωρίς να κοιτάνε τη δικιά μας μελαγχολία.

   Η κατάσταση στην Ελληνική αριστερά είναι απογοητευτική.

 Το ΚΚΕ εκτός τόπου κ χρόνου κλεισμένο μέσα στον σεχταρισμό του, φοβικό σε ότι έχει να κάνει με Μέτωπα πολιτικά , κοινωνικά, με των μηχανισμό του κ την κομματική του πειθαρχεία να εκτρέφει στρατιωτάκια αμίλητα ,ακούνητα, αγέλαστα .Χωρίς να ακούει τη βάση κ τη κοινωνία ,χωρίς να μπορεί να γίνει πρωτοπορία. Η ενασχόληση της Αλέκας είναι μόνο τα υπόλοιπά αναχώματα της άλλης αριστεράς.

 Κ η άλλη αριστερά τρομάρα μας.

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ με πλαίσια της καθαρής ιδεολογικής γραμμής, που προσπαθείς να βρεις μια άκρη κ μια συνεννόηση κ σου φέρνει το 50σέλιδο πρόγραμμα της κ αν σου αρέσει κ συμφωνείς πέρασες κ συ ναι το κατάφερες το τεστ καθαρότητας ,αν διαφωνείς στο γιατί στο και στο αν στο επειδή όχι σύντροφοι εμείς δεν μπορούμε να συνεργαστούμε. Της αριστερά που δέρνετε μεταξύ της από ομάδες συμμοριών που ανοίγουν κεφάλια σαν αλλά μέλη της χρυσής αυγής, που παραγοντίσκοι φοβητσιάρηδες  δούλοι παχύ  το μόνο που τους νοιάζει είναι η γκρούπα τους κ ο μηχανισμός η καθαρότητα τους κ ο παραγοντισμός τους αι σιχτίρ.΄

 Ο  ΣΥΡΙΖΑ χαχαχα ποιος ΣΥΡΙΖΑ? Ο ΣΥΡΙΖΑ μας τελείωσε κ πάλι καλά που μας τελείωσε γιατί εδώ κ ενάμισή χρόνο ταλαιπωρεί των εαυτό  του κ μας μαζί που πιστέψαμε σε μια νέα αριστερά ,σε μια αριστερά των μελών των ανθρώπων της κοινωνίας κ όχι του Τσίπα που δεν έχει κ της πεφωτισμένης γραμματείας του εκπροσώπου των ανένταχτων, αλήθεια ποιος του είπε να με εκπροσωπήσει κ του αειθαλούς εκπρόσωπου, ισορροπιστή, τροχονόμου της ανανεωτικής αριστερά.  ,της κοκινοπρασινοσκουφήτσας κ της ρόζας της πτέρυγας κ των μεγάλων τιμονιέρηδων Βούτση ,Βίτσα ,Πίτσα στη Κορώνη με μηχανισμό τη Μάγδα κ τη Νατάσα στα γραφεία μέσα με τα ματιά ερμητικά κλειστά απέναντι στη κοινωνία .¨Ενας   Σύριζα που ο γραφών όντως πρώην μέλος του ήταν ένα στήριγμα κ αυτός για το σύστημα όπως κ η υπόλοιπη αριστερά .Ο Σύριζα του αρθρού 16,του Δεκέμβρη, όντως ήταν κάτι άλλο. Αλλά όλα τα ωραία δεν κρατάνε πολύ.

Κ τώρα τη με την αριστερά διαλυμένη, με την αριστερά απούσα στο σύνολο  της από τα πάντα κ παντού.

 Μέσα σε αυτό το διαλυμένο  σκηνικό κ με την Κυβέρνηση κατοχής των βρυξελλών να ζητάει από την κατεχόμενη Ελλάδα κ άλλες θυσίες κ άλλο ξεπούλημα των πάντων οτί δεν έχετε δώσει τώρα θα σας τα πάρουμε όλα, με τους εργαζόμενους σε σημείο μηδέν, με κόσμο να τρώει από σκουπίδια, με στρατιές ανέργων, με εργαζόμενούς να ζουν με ψίχουλα, με το Μνημόνιο 1 ,με το Μνημόνιο 2,με το ξεπούλημα της γης μας(πώληση αγροτικής τράπεζας που έχει υποθηκευμένα το μεγαλύτερο μέρος των χωραφιών από τους δύσμοιρους αγρότες)με τη κυβέρνηση των δοσίλογων να έχουν παραχωρήσει την εθνική μας κυριαρχία στο ξένο κ ελληνικό κεφάλαιο, τους εργαζόμενους αυτής της χώρας σκλάβους ,ζητιάνους τώρα ξεπουλάνε κ την ίδια μας τη πατρίδα.

  Εμείς τη κάνουμε?

 Μέσα σε αυτόν των ορυμαγδό η ελπίδα που έχω είναι ότι η ίδια η κοινωνία θα γεννήσει επιτέλους  ένα νέο ΕΑΜ σε ένα παλλαικό Μέτωπο αντίστασης σε όλους αυτούς. Ένα  Μέτωπο που θα δημιουργηθεί από τα κάτω με Αμεσοδημοκρατικές διαδικασίες, που η κοινωνία θα είναι στο προσκήνιο, με δυνάμεις που υπάρχουν κ θα δημιουργηθούν κ μέσα από την διάλυση  που έχει σήμερα η αριστερά, η δημιουργία του Μετώπου ,το βήμα διαλόγου, η πρωτοβουλία οικονομολόγων είναι σε σωστή κατεύθυνση σε δυνάμεις που θα απεγκλωβίζονται από τους υπάρχοντές πολιτικούς οργανισμούς που ανέφερα πρίν κ ειδικότερα τώρα από των ΣΥΡΙΖΑ κ την ΑΝΤΑΡΣΥΑ που είναι κ οι δύο σε αδιέξοδα, μα πάνω από όλα όπως προανέφερα κ πρίν από την ίδια κοινωνία κ τους ανένταχτους που είναι το πρώτο κόμμα της αριστεράς κ δεν έχει καμιά ευθύνη μέχρι  σήμερα σε αυτή τη στημένη φαρσοκωμωδία.

  Η ελπίδα πως η νέα ριζοσπαστική αριστερά δημιουργείτε, πως σύντομα θα εχουμέ το νέο ΕΑΜ ,μου δημιουργείτε γιατί είναι ανάγκη της κοινωνίας όχι άλλη υποταγή όχι άλλη κατοχή. Αρνησή πληρωμής του χρέους, έξοδο από την ΟΝΕ, εθνικοποίηση  των τραπεζών  κ των μεγάλων μονάδων παραγωγής.

Λαική  κυριαρχία ,λευτεριά, ανεξαρτησία.

       Σωτήρης Θεοδώρου.