Αρχική Νέα Τοπικά «ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΚΑΙΡΟ», το όνομα του περιφερειακού συνδυασμού του...

«ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΚΑΙΡΟ», το όνομα του περιφερειακού συνδυασμού του ΣΥΡΙΖΑ

10

 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

της ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

 «ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΚΑΙΡΟ»

 

Συγκροτήθηκε συντονιστική επιτροπή του συνδυασμού που αποτελείται από τους και τις: Ανδρεαδέλλη Βασιλική-υποψήφια Αντιπεριφεριάρχη Λέσβου , Γεροντή Νίκο, Καλαϊτζόγλου Στέλλα, Κλαδίτη Παναγιώτη, Παπαδέλλη Παναγιώτη και Τεντόμα Βασίλη-υποψήφιο Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου..

Στη πρώτη της συνεδρίαση η συντονιστική επιτροπή έκανε καταμερισμό αρμοδιοτήτων σε σχέση με τις υποχρεώσεις του προεκλογικού αγώνα (συγκρότηση ψηφοδελτίου, προετοιμασία προγράμματος, πρόγραμμα περιοδειών, οικονομικά, έντυπο υλικό, δημόσιες σχέσεις κλπ).

Από τον τίτλο του δελτίου γίνεται γνωστό και το όνομα του περιφερειακού μας συνδυασμού:

«ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΚΑΙΡΟ»

Όπως μέχρι τώρα έτσι και στο μέλλον υποσχόμαστε να πηγαίνουμε:

·         «Κόντρα» στον «Καλλικράτη» που αντί για μια πραγματική μεταρρύθμιση της διοίκησης και του κράτους που έχει ανάγκη η χώρα μας, είναι ένας στυγνός μηχανισμός εξυπηρέτησης των οικονομικών στόχων του «Μνημονίου», παράδοσης των τοπικών υποθέσεων στις δυνάμεις του δικομματισμού  και καθυπόταξης κάθε ζωντανής τοπικής και περιφερειακής πρωτοβουλίας πολιτών.

·         «Κόντρα» στη πολιτική του Μνημονίου και της «Τρόϊκας» που ρίχνει τα βάρη της κρίσης στους εργαζόμενους, αφήνει στο απυρόβλητο τα μεγάλα συμφέροντα και βαθαίνει την ύφεση στη χώρα μας.

·          «Κόντρα» στη μιζέρια που μας έχουν συνηθίσει οι τοπικοί παράγοντες που μέχρι τώρα μας κυβέρνησαν και γενικά «κόντρα» στην αντίληψη ότι δεν μπορεί να αλλάξει η μοίρα μας, η μοίρα των νησιών μας.

·          «Κόντρα» στην αντίληψη του πολιτικού κόστους και στις πελατειακές σχέσεις.

Μετά από όλα αυτά τα «κόντρα»  ζητάμε από τους πολίτες των νησιών μας να καταδικάσουν την πολιτική που μας οδηγεί σε αφανισμό” και να δώσουν θετική ψήφο, που υπηρετεί τα δικά τους συμφέροντα ΤΩΡΑ.

Μυτιλήνη 22/9/2010

από το γραφείο τύπου του συνδυασμού

«ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΚΑΙΡΟ»