Αρχική Green Life Διαδρομές Εγκαίνια Έκθεσης Αφισών και Εντύπων Προβολής της Χίου

Εγκαίνια Έκθεσης Αφισών και Εντύπων Προβολής της Χίου

10

 

Στην αίθουσα του πρώην ξενοδοχείου «Απόλλων» στην πλατεία Φρουρίου, εγκαινιάστηκε στις 27/9 και λειτουργεί μέχρι τις 7/10, η Έκθεση Αφισών και Εντύπων Προβολής της Χίου που οργάνωσε η Ν.Α Χίο.
Η Έκθεση,
που εγκαινιάσθηκε από την Αντινομάρχη Λίτσα Λύκου και τον Πρόεδρο του Ν.Σ Χίου Παντελή Στεφάνου, περιλαμβάνει αφίσες, αφισέτες, έντυπα, mouse pads, περιοδικά, DVD, CD, τουριστικούς οδηγούς, τσάντες, υλικό εκθέσεων Αγροτουρισμού, ντοσιέ των τελευταίων χρόνων της Ν.Α , της Ν.Ε.Τ.Π, της Ένωσης Ξενοδόχων, της Ένωσης Ενοικιαζόμενων Δωματίων, του Δ. Χίου και συνεργαζόμενων φορέων.

Το τουριστικό – διαφημιστικό υλικό που εκτίθεται είναι μια ευκαιρία και για τους συμπατριώτες μας να δουν μια ακόμα δράση της τουριστικής προβολής στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
Είναι το υλικό που διανέμεται κατά την περίοδο των Εκθέσεων Τουρισμού αλλά κατά την επίσκεψη τουριστών στη Χίο καθώς και στα Μέλη Συνεδρίων, Ομιλιών και Ημερίδων στο νησί μας. Το ίδιο υλικό αποστέλλεται και για διανομή σε γραφεία του ΕΟΤ στο εξωτερικό, σε Πρεσβείες και Προξενεία, Τουριστικά Γραφεία και δημοσιογράφους.