Αρχική Νέα Τοπικά Παντελής Βρουλής: σχεδόν έτοιμος

Παντελής Βρουλής: σχεδόν έτοιμος

19

 

«Ευχαριστώ τον Παύλο και το κόμμα μου, για την επιλογή της δικής μου υποψηφιότητας» μας είπε ο Δήμαρχος Χίου Παντελής Βρουλής σχετικά με την επιλογή του ως επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο του Παύλου Βογιατζή στη Χίο.

Εκείνη την ώρα ήταν σε περιοδεία στο χωριό του, την έδρα του Δήμου Ιωνίας, την Καλλιμασιά, ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Χίου Παντελής Βρουλής.

«Οι ευθύνες μας είναι μεγαλύτερες στην τοπική αυτοδιοίκηση θα βοηθήσω όσο μπορώ, με όλες μου τις δυνάμεις για το καλό του τόπου», μας είπε ο κ. Βρουλής.

Βέβαια ο ίδιος θα έχει να δεχτεί τις ερωτήσεις και να απαντήσει στην κριτική σχετικά με το τι έργο έκανε ως Δήμαρχος του τόπου σε αυτή την 4ετία που λήγει τέλος του χρόνου. Γιατί από όραμα και αναφορά παρεμβάσεων σε ότι αφορά το κυκλοφοριακό ή τις αναπλάσεις είχαμε, όμως χειροπιαστά αποτελέσματα δεν είδε ο Χιώτης πολίτης.

«Θα πρέπει να συνειδητοποιήσουμε όλοι ότι πλέον τα νησιά μας γίνονται μια οικογένεια, που οι αποφάσεις δεν λαμβάνονται από το διορισμένο περιφερειάρχη, ο οποίος πολλές φορές αποφάσιζε με κομματικά κριτήρια. Ο περιφερειάρχης είναι πλέον αιρετός και οι αποφάσεις λαμβάνονται από το περιφερειακό συμβούλιο», σημειώνει ο κ. Βρουλής που δηλώνει ότι θα είναι έντονος διεκδικητικός για το νομό, όπου και αν χρειαστεί. Αν και κατά την άποψή μου αυτό δεν θα χρειαστεί με Περιφερειάρχη τον Π. Βογιατζή.

Σε ότι αφορά δε ψηφοδέλτιο αυτό είναι σχεδόν έτοιμο. Περισσότερο είναι θέμα ισορροπιών στην επιλογή προσώπων, και όχι στο ότι δεν υπάρχουν υποψήφιοι.

Τα ακόλουθα 8 άτομα πρέπει να θεωρούνται σίγουρα στο ψηφοδέλτιο.

Βαγγέλης Μελιτζάνης, νυν Δήμαρχος Καρδαμύλων

Σταμάτης Κάρμαντζης, νυν Πρόεδρος Λιμενικού Ταμείου

Σταμάτης Νέος, επαγγελματίας’ πρώην νομαρχιακός σύμβουλος

Μαρία Σόδη, επιχειρηματίας- μέλος ΔΣ Επιμελητηρίου

Αμέντας Σιδερής, αντιδήμαρχος Παιδείας Δ. Χίου

Μαρία Πρώϊου, επιχειρηματίας

Πάνος Αναγνώστου, αντιδήμαρχος καθαριότητας Δ. Χίου

Αργυρώ Κλιαμενάκη, πολιτική μηχανικός

 

ΠΗΓΗ- ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: “Ο ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ του Β. Αιγαίου”