Αρχική Νέα Τοπικά Με άρωμα μαστίχας ο Αντιπεριφερειάρχης

Με άρωμα μαστίχας ο Αντιπεριφερειάρχης

11

Ο Κώστας Γανιάρης, ο γνωστός σε όλους τους αιγαιοπελαγίτες Πρόεδρος της Ένωσης Μαστιχοπαραγωγών Χίου είναι ο υποψήφιος για τη θέση του αντιπεριφερειάρχη στο νομό Χίου με το συνδυασμό του Νάσου Γιακαλή.

 

Μέχρι την τελευταία στιγμή φαίνεται πως υπήρξε έντονος προβληματισμός για την επιλογή μεταξύ του Κ. Γανιάρη και του δάσκαλου- νομαρχιακού συμβούλου Στέλιου Καμπούρη (που για 6 χρόνια διετέλεσε πρόεδρος του Νομαρχιακού Συμβουλίου). Τελικά το βράδυ της περασμένης Κυριακής έγινε γνωστό ότι η επιλογή από την «Ιπποκράτους» είναι ο πρόεδρος της ΕΜΧ

«Είναι μια ξεχωριστή τιμή για μένα να ηγούμαι σε επίπεδο Χίου της δημοκρατικής παράταξης με την ευρεία έννοια.

Ελπίζω, θεωρώ ότι έχω τις γνώσεις, να ανταποκριθώ στα αυξημένα καθήκοντα., ενός πολλά υποσχόμενα θεσμού, καινοτόμου, που μένει να φανεί στην πράξη η προσφορά του και στο Αιγαίο», είπε στο «Σ» ο Κώστας Γανιάρης.

Θυμίζοντας λίγο τα συνθήματα της… γαλλικής επανάστασης σημείωσε ότι χρειάζεται «Δικαιοσύνη, Ισοτιμία και Ισότητα στην κατανομή πόρων, κονδυλίων και ευκαιριών συνολικά για την Περιφέρεια».

«Αυτό που ευελπιστώ, συνέχισε, είναι να καταφέρω με συνεργασία, με συνεισφορά όλων να πετύχουμε αυτά που και σήμερα είναι ζητούμενο».

Ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης από τη Χίο επισήμανε ότι εξακολουθεί να είναι και σήμερα η Μυτιλήνη το κέντρο, κάτι που πρέπει να σταματήσει.

«Πρέπει να συνεννοηθούμε, να έχουμε κανόνες και ευκαιρίες και είναι ευκαιρία για την αιρετή περιφέρεια και για τον αιρετό περιφερειάρχη».

Στην ερώτησή μας αν νιώθει ότι έχει «ίδιο βηματισμό» με τον επικεφαλής του συνδυασμού Νάσο Γιακαλή, ο κ. Γανιάρης απάντησε θετικά:

«Το Νάσο τον ξέρω από περιφερειάρχη. Εκτιμώ πως είναι ένας άνθρωπος ο οποίος ακούει με διάθεση, μπορείς να συνεννοηθείς» σημείωσε.

 

Το ψηφοδέλτιο

Αυτό το σαββατοκύριακο θα αφιερωθεί στην κατάρτιση του ψηφοδελτίου όπου σίγουρα είναι τα εξής πρόσωπα:

Λίτσα Λύκου, αντινομάρχης

Μανώλης Κράκαρης, Δήμαρχος Καμποχώρων

Σταύρος Καραβασίλης, μέλος της ΝΕ Χίου του ΠΑΣΟΚ.

 Αντώνης Λυπαρής, Κώστας Στούπος και Πέγκυ Πατελίδα. Οι δύο πρώτοι είναι δημοτικοί σύμβουλοι και η τρίτη στέλεχος στο Δημοτικό συνδυασμό της μείζονος μειοψηφίας στο Δήμο Χίου.
               
                Γιώργος Τσούρος, πρώην δημοτικός σύμβουλος Δ. Ομηρούπολης

 

ΠΗΓΗ- ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: Ο ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ του Β. Αιγαίου