Αρχική Νέα Τοπικά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ για τη ΧΙΟ μας: απάντηση στο Ζ. Μαϊστράλη για το...

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ για τη ΧΙΟ μας: απάντηση στο Ζ. Μαϊστράλη για το έντυπο απολογισμού της Ν.Α.Χ.

13

Απάντηση στο Ζαχαρία Μαϊστράλη για το άρθρο του σχετικά με το ότι δεν υπάρχουν χρήματα για την τουριστική προβολή του νομού, αλλά υπάρχουν για την προβολή του νομαρχιακού έργου, έδωσε στη δημοσιότητα ο συνδυασμός «Όλοι μαζί για τη Χίο μας». Στην απάντηση, που αναδημοσιεύουμε από την εφημερίδα ΠΟΛΙΤΗΣ, παρατηρούμε πάντως ότι ο κ. Μαϊστράλης αντιμετωπίζεται ως υποψήφιος σε άλλο συνδυασμό και όχι ως συνδικαλιστής, όπως και υπέγραφε την επιστολή του που έστειλε σε όλα τα τοπικά ΜΜΕ:

Αγαπητέ Ζαχαρία,

Στις προεκλογικές περιόδους ο κάθε ενδιαφερόμενος υποψήφιος σύμβουλος προσπαθεί να κερδίσει το παιχνίδι των εντυπώσεων, προκειμένου να εισπράξει την ευαρέσκεια των συμπολιτών και ψηφοφόρων. Όταν αυτό το παιχνίδι όμως γίνεται αυτοσκοπός, τότε υπάρχει το ενδεχόμενο της αποτυχημένης προσπάθειας, η οποία μπορεί να σε προβάλει άλλα και να προσβάλει αναίτια…

Και προσβάλλεται ο νομάρχης και η Ν.Α. Χίου με όσα ανακριβέστατα αναφέρετε στην επιστολή σας στην εφημερίδα «Πολίτης», (Παρασκευή με τίτλο «λεφτά υπάρχουν επιλεκτικά».

Το ελάχιστο που οφείλετε, κ. Μαϊστράλη, είναι να ζητήσετε συγγνώμη για το αναληθές δημοσίευμα σας, αφού το συγκεκριμένο έντυπο απολογισμού του έργου της Ν.Α. Χίου εκδόθηκε με χρήματα τα οποία συγκέντρωσαν οι υποψήφιοι του συνδυασμού ‘ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗ ΧΙΟ ΜΑΣ» και δεν επιβαρύνθηκε η Νομαρχία , ούτε ένα ευρώ, παρότι, όπως κι εσείς αναγνωρίζετε, θα μπορούσε να καλυφτεί με νόμιμο τρόπο (κι αυτό μπορείτε να το εξακριβώσετε από την οικονομική υπηρεσία της Ν.Α. Χίου).

Εμείς, κ. Μαϊστράλη, δεν διεκδικούμε το «αλάθητο» στην πορεία μας, όμως δεν επιτρέπουμε σε κανένα και για οποιονδήποτε λόγο να μας προσβάλλει με αναληθείς, κατευθυνόμενες, μικροπολιτικές και μικρόψυχες καταγγελίες.

Σας καλούμε στη γνήσια αντιπαράθεση της προεκλογικής περιόδου επ’ ωφελεία του τόπου μας, κι ας εμπιστευθούμε το λαό της Χίου να μας κρίνει. Διαφορετικά, δυστυχώς για εσάς, ακολουθείτε τη λογική της Λαϊκής σοφίας που λέει πως όποιος δεν θέλει να ζυμώσει δέκα μέρες κοσκινίζει…»