Αρχική Νέα Αθλητικά Ναυτικός Ομιλος Χίου: ψηλά ο πήχης για τη νέα σεζόν

Ναυτικός Ομιλος Χίου: ψηλά ο πήχης για τη νέα σεζόν

8

Τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας και τους στόχους για τη νέα αγωνιστική σεζόν, που ξεκινάει στις 6 Νοεμβρίου, παρουσίασε η διοίκηση του Ναυτικού Ομίλου Χίου, κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου.

Με διάχυτη την αισιοδοξία, που απορρέει από τις πολύ καλές μεταγραφικές κινήσεις, που έγιναν το προηγούμενο χρονικό διάστημα και με πίστη στην καλή δουλειά που γίνεται, διοίκηση, προπονητικό team και παίκτες έβαλαν ψηλά τον πήχη δηλώνοντας ξεκάθαρα ότι «δεν θα δεχθούν κάτι λιγότερο από την 4η θέση».

Σε αυτή τη φιλόδοξη προσπάθεια που ξεκινά φέτος ο ΝΟΧ θέλει και πρέπει να έχει κοντά του και τον κόσμο της Χίου, «η χιώτικη κοινωνία οφείλει να συμπαρασταθεί στον Όμιλο με την παρουσία των φιλάθλων στο Ιωνικό Κολυμβητήριο» δήλωσε ο πρόεδρος Π. Παππής, που δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο “αγκάθι” του ΝΟΧ, αυτό των κτηριακών εγκαταστάσεων στην Μπέλλα Βίστα.
«Έχουμε σπίτι αλλά δεν έχουμε τα κλειδιά για να μπούμε μέσα» είπε χαρακτηριστικά, απευθύνοντας έκκληση στους τοπικούς φορείς και στους βουλευτές προκειμένου να συνδράμουν στην προσπάθεια για την επιστροφή της ομάδας στην φυσική της έδρα.

«Κάποιοι επέκριναν την ομάδα και την διοίκηση για την χρονική – οικονομική συγκυρία που επέλεξε ο ΝΟΧ να κάνει μεγάλα ανοίγματα και δαπανηρές μεταγραφές, αλλά όλα έγιναν μετά από ώριμη σκέψη» δήλωσε από την πλευρά του ο προπονητής Μ. Μικέδης σημειώνοντας ακόμα ότι δεν αρκεί μια ομάδα να έχει καλούς παίκτες αλλά πρέπει να υπάρχει χημεία και συνεργασία μεταξύ τους.

Την ικανοποίηση τους για το γεγονός ότι ο ΝΟΧ τους επέλεξε για να στελεχώσουν την νέα προσπάθεια,  εξέφρασαν οι νέοι παίκτες της ομάδας, Γ. Κόχειλας, Π. Σάντας, Τζών Κότεριλ, Μ.Χατζηκυριακάκης και Γ. Χατζηδάκης, αναφερόμενοι και αυτοί στους υψηλούς στόχους για τη φετινη σεζόν, υποσχόμενοι παράλληλα ότι θα προσπαθήσουν να αποζημιώσουν διοίκηση και Χιώτες με την παρουσία τους μέσα στο νερό.


ΠΗΓΗ: ΠΑΤΡΙΔΑ TV