Αρχική Νέα Τοπικά Παντελής Βρουλής: Γιατί ζητάμε την ψήφο σας

Παντελής Βρουλής: Γιατί ζητάμε την ψήφο σας

11

 

          

                   

Γιατί ζητάμε την  ψήφο σας

 

 

 

Στις 7 του Νοέμβρη οι κάτοικοι των νησιών του Βόρειο-Ανατολικού Αιγαίου αλλά και σε όλες τις περιοχές της Ελλάδας καλούνται να ψηφίσουν για  ένα νέο θεσμό αυτό, της αιρετής Περιφερειακής Διοίκησης.  Μέσα από αυτές τις εκλογές, τα αιρετά περιφερειακά  όργανα που θα εκλεγούν( περιφερειάρχης, αντιπεριφερειάρχης και περιφερειακό συμβούλιο),  θα  έχουν σχέση με την διαχείριση πόρων, θα ασχολούνται με την διαμόρφωση  πολιτικών για τη περιφέρεια στην οποία ανήκουν, αλλά και το σημαντικότερο από όλα, θα σχεδιάζουν  το μέλλον του τόπου.

Η Περιφέρεια στον «Καλλικράτη», είναι ένας σύγχρονος θεσμός, στην υπηρεσία των τοπικών κοινωνιών, βρίσκεται ποιο κοντά στον πολίτη, σε σύγκριση με τις υπηρεσίες που προσφέρει το απρόσωπο Αθηναϊκό Κράτος. Είναι η αφετηρία για ένα νέο ξεκίνημα, μιας  νέας εποχής στην Τοπική Αυτοδιοίκηση. Σε αυτό το ξεκίνημα χρειάζεται να υπάρχουν πρόσωπα κατάλληλα που θα έχουν διάθεση για δουλειά, αίσθημα ευθύνης στον τομέα που θα κληθούν να υπηρετήσουν και το σημαντικότερο να έχουν και την απαιτούμενη πείρα στον ρόλο που θα τους ανατεθεί. Αυτό είναι και το ζητούμενο για να πάει  μπροστά ο τόπος.

 

Ο συνδυασμός «ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ» διαθέτει ανθρώπους από όλα σχεδόν τα κοινωνικά στρώματα, με εμπειρία και γνώση στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, με όραμα για τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, διάθεση για δουλειά, ενθουσιασμό και μεράκι για τον τόπο του  που είναι  απαραίτητα  στοιχεία για να επιτύχει ο νέος αυτός θεσμός.

Επιπλέον επικεφαλής του ανωτέρω συνδυασμού, είναι ο Παύλος Βογιατζής ένας άνθρωπος καταξιωμένος στην  Τοπική Αυτοδιοίκηση με πολλά χρόνια προσφοράς και με αναγνωρισμένο έργο και όχι λόγια και υποσχέσεις.

Στις 7 του Νοέμβριου ψηφίζουμε το συνδυασμό «ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ» για τη Χίο μας αλλά και για όλο το Βόρειο Αιγαίο.

                                

                                                        ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΒΡΟΥΛΗΣ

                                                     Υποψήφιος  Αντιπεριφερειάρχης

                                                                   Νομού  Χίου