Αρχική Νέα Εκπαίδευση - Επιστήμη Υπογραφή Υπουργείου Παιδείας για κτήριο Ειδικού Σχολείου

Υπογραφή Υπουργείου Παιδείας για κτήριο Ειδικού Σχολείου

5

 

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Νομαρχιακής Επιτροπής Παιδείας τέθηκε η υπογραφή από το υπουργείο Παιδείας για την κατασκευή νέου κτηρίου για τα σχολεία της Ειδικής εκπαίδευσης.
Χωρίς να αναφέρεται πότε τέθηκε αυτή η υπογραφή, αν δηλαδή χρειαζόταν να υπάρξει πρόβλημα με τη στέγη του ειδικού δημοτικού σχολείου για να υπογράψει επιτέλους το υπουργείο Παιδείας, στο σχετικό δελτίο τύπου αναφέρονται τα εξής:

“Υπογράφηκε το κτιριολογικό πρόγραμμα του Ειδικού Νηπιαγωγείου, Δημοτικού και Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. από την υπουργό Παιδείας κα Διαμαντοπούλου.

 

Έτσι, ανοίγει ο δρόμος για την μελέτη – κατασκευή του σε οικοπεδικό χώρο δίπλα στο 9Ο Δημοτικό Σχολείο Χίου («Καράδειο»).

Εν’ τω μεταξύ, μέχρι να κατασκευασθεί το νέο σχολείο, οι μαθητές του Ειδικού Νηπιαγωγείου και Δημοτικού Σχολείου Χίου, θα μεταφερθούν στις εγκαταστάσεις του Κ.Ε.Κ.Υ.Κ. ΑΜΕΑ.

 Επίσης, μηχανικός του Οργανισμού Σχολικών Κτιρίων επισκέφθηκε την Χίο και πραγματοποίησε εργασίες σχετικά με την γεωλογική μελέτη του νέου Νηπιαγωγείου στο Νεχώρι Χίου που είναι και το τελικό στάδιο πριν ξεκινήσουν οι διαδικασίες για την έκδοση της οικοδομικής άδειας του εν’ λόγω έργου.

 

Ο

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ”