Αρχική Νέα Τοπικά ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΗΨΗ: Έτσι γίνονται οι εκλογές!- καταγγελία για… ψηφοθηρική γιορτή ΚΑΠΗ

ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΗΨΗ: Έτσι γίνονται οι εκλογές!- καταγγελία για… ψηφοθηρική γιορτή ΚΑΠΗ

21

 

Με ποιανού χρήματα έγινε το προεκλογικό- ψηφοθηρικό τραπέζωμα των μελών του ΚΑΠΗ σε κέντρο του Καρφά;, ρωτά η ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΗΨΗ καταγγέλοντας παράλληλα περίεργη συνεύρεση του υποψήφιου αντιπεριφερειάρχη Παντελή Βρουλή με το ψηφοδέλτιο Βογιατζή και του υποψήφιου Δημάρχου Χίου Πολύδωρου Λαμπρινούδη. Ο συνδυασμός του Γιάννη Χαλλιορή πετά έτσι το γάντι στη ΝΔ για το τι κάνουν τα στελέχη της με μια ανακοίνωση που ανεβάζει τοπικά το πολιτικό θερμόμετρο. Συγκεκριμένα αναφέρεται:

 

Έτσι γίνονται οι εκλογές!

 

Απρόσκλητοι και ακάλεστοι πήγαμε  το βράδυ της Παρασκευής 29 Οκτωβρίου στο κέντρο Γιαμού στον Καρφά. Το εστιατόριο είχε τόσο κόσμο –πάνω από 400 άτομα- που αναρωτηθήκαμε αν είχαμε τελικά Χριστούγεννα ή Αποκριά!

Επρόκειτο για εκδήλωση του ΚΑΠΗ (εορτασμό δήθεν της Παγκόσμιας Ημέρας Ηλικιωμένων που είναι την 1-10-2010) εν αγνοία των δημοτικών συμβούλων, ενώ περιφέρονταν ευτυχείς και μοίραζαν προεκλογικά φυλλάδια και ψηφοδέλτιά τους οι ενήμεροι για το γεγονός κ.κ. Στεφάνου, Φυτούσης, Τσατσαρώνης, Αμέντας, Κλεισσάς, Μάντικας, Αναγνώστου, κ.α. Παρών βέβαια και ο Δήμαρχος κ. Βρουλής, ενώ ο επίσημος καλεσμένος της βραδιάς Νομάρχης κ. Λαμπρινούδης απηύθυνε  χαιρετισμό!

 

Το αστείο όμως σταματά εδώ. Και αρχίζουν τα ερωτήματα:

Ποιος επινόησε αυτό το δείπνο;

Ποιοί αποφάσισαν να ψηφοθηρήσουν πάνω στην αξιοπρέπεια των ηλικιωμένων;

Πόσες χιλιάδες ευρώ κόστισε η προεκλογική φιέστα – δείπνο;

 

Μοναδικό θετικό σημείο είναι το γεγονός ότι οι κ. Βρουλής και Λαμπρινούδης και το φθαρμένο δικομματικό κατεστημένο που τους ακολουθεί, δεν τηρούν πλέον ούτε τα προσχήματα.

Λαμπρινούδης και Βρουλής, υποτίθεται σε διαφορετικά κομματικά στρατόπεδα, ταυτίζονται στις ευθύνες για τη χρόνια υποβάθμιση της Χίου, την απαξίωση της πολιτικής, την υποτίμηση της νοημοσύνης των πολιτών.

Βρουλής και Λαμπρινούδης κάνουν πλέον ανοιχτά και κοινές προεκλογικές εκδηλώσεις!