Αρχική Απόψεις Aρθρα Ελπίδα Τσουρή: μήνυμα για τις αυτοδιοικητικές εκλογές

Ελπίδα Τσουρή: μήνυμα για τις αυτοδιοικητικές εκλογές

4

Η υφυπουργός Θαλασσίων Υποθέσεων, Νήσων και Αλιείας Ελπίδα Τσουρή ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών απέστειλε το ακόλουθο μήνυμα καλώντας τους πολίτες να ψηφίσουν άτομα που πιστεύουν στον ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ και μπορούν να συνεργαστούν με την Κυβέρνηση.
Συγκεκριμένα αναφέρει:

 Συμπατριώτισσες και συμπατριώτες,

 την ερχόμενη Κυριακή καλούμαστε να επιλέξουμε εκπροσώπους για την Τοπική και Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση. Πρόκειται για μια κρίσιμη επιλογή, που κλείνει μέσα της σημαντικές δυνατότητες και ευκαιρίες για τα νησιά μας.

Ειδικά σ’ αυτή τη δύσκολη περίοδο που περνάει η χώρα μας, σήμερα, που γίνεται μια μεγάλη προσπάθεια από ολόκληρη την κοινωνία για να ξεπεράσουμε την κρίση, η ψήφος μας αποκτά πρόσθετη βαρύτητα.

 Η χρονική στιγμή διενέργειας των Αυτοδιοικητικών εκλογών και η ευθεία αμφισβήτηση, από την αξιωματική αντιπολίτευση, της πορείας για τη σωτηρία και την αναμόρφωση της χώρας, προσδίδουν εκ των πραγμάτων στις εκλογές αυτές, χαρακτήρα αναμέτρησης με πολύ μεγάλη σημασία.

Την ίδια στιγμή, η μεταρρύθμιση στο χώρο της αυτοδιοίκησης, αποτελεί ένα τολμηρό βήμα για την ανάπτυξη και την ευημερία της Χίου, των νησιών μας.

Οφείλουμε να επιλέξουμε ανθρώπους που θα την υπηρετήσουν με συνέπεια και ευθύνη.

 Σας καλώ να κάνουμε επιλογές με αίσθημα ευθύνης, με το βλέμμα στο μέλλον και στο συμφέρον του τόπου μας.

 Σας καλώ να στηρίξουμε αυτοδιοικητικές δυνάμεις με προοδευτικές αντιλήψεις και δυνατότητα παραγωγής έργου χρήσιμου και αναγκαίου για τον τόπο μας.

 Σας καλώ να επιλέξετε αυτοδιοικητικά στελέχη, που πιστεύουν στον «Καλλικράτη»,  αλλά και είναι ικανά να υπηρετήσουν αυτήν τη μεγάλη θεσμική επανάσταση, για τον πολίτη και για την ανάπτυξη των νησιών.

 Σας καλώ να υποστηρίξετε ανθρώπους, με τους οποίους μπορούμε να συνεργαστούμε, για να έχουμε ορατά αποτελέσματα, για τον τόπο και τα παιδιά μας, όπως έχουμε αποδείξει και στο παρελθόν.

Είμαι βέβαιη ότι με επιλογές ευθύνης και συνέπειας την Κυριακή θα βάλουμε τις βάσεις για ένα αποφασιστικό νέο ξεκίνημα για τα νησιά μας. 

 

 

Ελπίδα  Τσουρή

Υφυπουργός Θαλασσίων Υποθέσεων, Νήσων και Αλιείας