Αρχική Νέα Τοπικά Αλ. Γαϊτάνος: Περιττή η Υποκρισία σας κύριε Γαννιάρη (Για το ΒΟΗΘΕΙΑ...

Αλ. Γαϊτάνος: Περιττή η Υποκρισία σας κύριε Γαννιάρη (Για το ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ)

6

 

Με ανακοίνωση που εξέδωσε ο κύριος Γαννιάρης, εκφράζει τη στήριξη του ιδίου και του συνδυασμού τον οποίο εκπροσωπεί για τη συνέχιση του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι».              

Σε μία ακραία έκφραση υποκρισίας, ο κύριος Γαννιάρης εκλεκτός της κυβέρνησης του μνημονίου και της τρόικας, επιχειρεί να ψαρέψει σε θολά νερά εξαπατώντας ξεδιάντροπα, αφενός τους εδώ και μήνες απλήρωτους εργαζόμενους σε αυτά τα προγράμματα και αφετέρου τις ευπαθείς ομάδες που τώρα εξυπηρετούνται και άμεσα θα πληγούν από τη διαφαινόμενη κατάργηση των κοινωνικών δομών στους Ο.Τ.Α. 

Αντί άλλων υποκριτικών ανακοινώσεων με προφανείς ψηφοθηρικές στοχεύσεις, προκαλούμε τον κύριο Γαννιάρη να πάρει θέση τώρα για το μνημόνιο και την εφαρμογή του Καλλικράτη που οδηγεί στις απολύσεις των εργαζομένων και καταργεί το Δημόσιο και Κοινωνικό χαρακτήρα των προνοιακών δομών των Ο.Τ.Α.   .   .

Η αναγκαία έκφραση αλληλεγγύης και συμπαράστασης στους εργαζόμενους στο πρόγραμμα « Βοήθεια στο Σπίτι», περνάει άμεσα από την απερίφραστη καταδίκη της πολιτικής του μνημονίου, στο άρμα της οποίας είναι προσδεμένοι ο κύριος Γαννιάρης και τα μέλη του συνδυασμού του, που εκπροσωπούν την Κυβέρνηση στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου.

Περιττή η υποκρισία σας κύριε Γαννιάρη. Κάτω τα χέρια από τους εργαζόμενους στο πρόγραμμα «Βοήθεια στο σπίτι». Αλληλεγγύη στον αγώνα τους. Καταδίκη τώρα της πολιτικής του μνημονίου, σταθερή και μόνιμη δουλειά στους εργαζόμενους, πάλη για τη διασφάλιση του δημόσιου και κοινωνικού χαρακτήρα των υπηρεσιών στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Μια πρώτη απάντηση θα δοθεί την Κυριακή στις κάλπες. Ο αγώνας για την προάσπιση και διεύρυνση των κοινωνικών κατακτήσεων συνεχίζεται…

 

                                                                      Υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Χίου

                                                                                  Με τους Πολίτες Κόντρα στον Καιρό.

                                                                                                          

                                                                                                      Αλέκος Γαϊτάνος