Αρχική Νέα Τοπικά Λαγκάδα: βγήκαν όπλα για τα μάτια μιας γυναίκας

Λαγκάδα: βγήκαν όπλα για τα μάτια μιας γυναίκας

19

Την ώρα που οι υποψήφιοι πήγαιναν πόρτα- πόρτα για να σιγουρέψουν τους σταυρούς τους, οι κάτοικοι της Λαγκάδας είδαν πάνοπλους αστυνομικούς να εμφανίζονται στο χωριό και την ευρύτερη περιοχή.
Το βράδυ του περασμένου Σαββάτου τα αίματα δεν άναψαν βέβαια από τις εκλογές, αλλά για τα μάτια μιας γυναίκας που οδήγησε σε σοβαρό επεισόδιο με ένα τραυματία (άσχετο ως συνήθως με το θέμα) και χρήση ακόμα και όπλου.

20χρονος, κάτοικος της περιοχής, σταμάτησε στις 22.45 το βράδυ του περασμένου Σαββάτου ΙΧ αυτοκίνητο στην περιοχή του Θόλου με κατεύθυνση στη Λαγκάδα όπου επέβαιναν ένας 19 χρονος αλβανός υπήκοος και 4 ανήλικοι 14 έως 16 χρόνων, οι τρεις εκ των οποίων Αλβανοί και ο ένας Χιώτης.
Αρχισε ο φραστικός διαπληκτισμός αλλά η συμπλοκή γενικεύτηκε.

 

 

Ο 20χρονος φαίνεται να επέστρεψε σπίτι του πήρε ένα μονόκανο 12άρι κυνηγετικό όπλο και έστησε καρτέρι έξω από το χωριό πυροβολώντας το αυτοκίνητο στο αριστερό φτερό, ζητώντας από τους επιβάτες να κατέβουν κάτω.
Οι νεαροί βγήκαν και τράπηκαν σε φυγή προς την πλευρά του βουνού, αλλά τους καταδίωξε ο 20χρονος μαζί με τον πατέρα του (!) με αποτέλεσμα να φτάσουν το 15χρονο Χιώτη και να τον χτυπήσουν με σωλήνα στο κεφάλι.

Ο έφηβος μεταφέρθηκε αργότερα στο νοσοκομείο Χίου με θλαστικό τραύμα στο κεφάλι, ενώ τα ξημερώματα της Κυριακής οι δύο δράστες συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα.

Αιτία τπου καβγά ο έρωτας για 20χρονη, ενώ η διαμάχη των νεαρών φαίνεται πως ξεκίνησε μέσω ανταλλαγής μηνυμάτων στο Facebook.