Αρχική Νέα Τοπικά Φραστικές επιθέσεις πολιτών εναντίον του Π. Βρουλή στην Απλωταριά κατά την επίσκεψη...

Φραστικές επιθέσεις πολιτών εναντίον του Π. Βρουλή στην Απλωταριά κατά την επίσκεψη Αντ. Σαμαρά

4

Μικροεπεισόδια και φραστικές επιθέσεις, έγιναν κατά την μετάβαση του προέδρου της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά και της ομάδας του Περιφερειακού Συνδυασμού του Παύλου Βογιατζή που τον συνόδευε στην πόλη της Χίου, μετά το τέλος της δοξολογίας στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό για τον εορτασμό των Ελευθερίων της Χίου πολίτες στην Απλωταριά, έκαναν επικρίσεις για την επιλογή του κ. Βρουλή ως υποψηφίου Αντιπεριφερειάρχη, από την ηγεσία της ΝΔ, επιτιθέμενοι φραστικά εναντίον του.
Με έκπληξη ο κ. Σαμαράς και ο κ. Παύλος Βογιατζής, άκουγαν τον κόσμο να διαμαρτύρεται, χαρακτηρίζοντας μάλιστα με πολύ επικριτικούς χαρακτηρισμούς το σημερινό Δήμαρχο Χίου.
Προς στιγμή απειλήθηκε και σύρραξη, αλλά με την επέμβαση των ψυχραιμοτέρων , το επεισόδιο έληξε.
Αυτά τα επεισόδια έχουν σχέση και με το «πούλημα» που λέγεται από τους πολίτες ότι έκανε ο κ. Βρουλής, και οι περί αυτόν, στο υποστηριζόμενο από την ΝΔ ψηφοδέλτιο του κ. Χαλλιορή, διοχετεύοντας ψήφους προς το ψηφοδέλτιο του υποστηριζόμενου από το ΠΑΣΟΚ κ. Λαμπρινούδη.
Και το σχόλιο από τον αναγνώστη μας που ήταν παρών στα επεισόδια:
“Τελικά, μήπως ο λόγος που τον «εξαφάνισαν» από τις τηλεοπτικές κάμερες τον κ. Βρουλή , ήταν να μην «χρεωθεί» την κατακραυγή του κόσμου ο κ. Σαμαράς και ο κ. Βογιατζής;”.