Αρχική Νέα Τοπικά Πολίτες Ομηρούπολης: Ένας νέος κύκλος ανοίγει

Πολίτες Ομηρούπολης: Ένας νέος κύκλος ανοίγει

6

 

 

  Βροντάδος 18/11/10

 Ένας νέος κύκλος ανοίγει      

               

Οι «Πολίτες Ομηρούπολης» από την πρώτη στιγμή της ίδρυσης τους δεσμεύτηκαν ότι θα υπηρετούν τον τόπο και τα συμφέροντα του.

 Με αυτή την αρχή πορευτήκαμε καθόλη την διάρκεια της τετραετίας, αναπτύσσοντας πολύπλευρη δράση , που  αγκαλιάστηκε από τους συνδημότες μας , χαροποιώντας μας αλλά  και  γεμίζοντας μας  ευθύνη για το επόμενο βήμα.

Μπορούμε να πούμε , χωρίς ίχνος έπαρσης, ότι τα καταφέραμε. Και αυτό μας το δείξατε εσείς, με τον τρόπο που αγκαλιάσατε όλους εμάς που έθεσαν τον εαυτό τους στην κρίση σας, στελεχώνοντας  ψηφοδέλτια σε τοπικό, δημοτικό και περιφερειακό επίπεδο.

Στο  ιστορικό σημείο που βρισκόμαστε είμαστε υπερήφανοι που ακόμη και από την θέση της αντιπολίτευσης, βάλαμε  ένα λιθαράκι στην ανάπτυξη  του δήμου μας.

Καθώς  ένας  κύκλος κλείνει  και ένας άλλος ανοίγει, όλοι εμείς δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε την πορεία μας, αξιοποιώντας όλα εκείνα που θα μας δώσουν την δυνατότητα να ανατρέψουμε  καταστάσεις που μας φρενάρουν, και να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις για ένα καλύτερο μέλλον.

Δεσμευόμαστε  ότι θα εξακολουθήσουμε με τις ίδιες αξίες και αρχές να  διεκδικούμε το αύριο που αξίζει στα παιδιά μας.

Δεσμευόμαστε  ότι θα είμαστε παρόντες, στα δρώμενα του τόπου μας,  ενώ η επικοινωνία και η επαφή  μας με όλους εσάς θα παραμείνει συνεχής μιας και όλα αυτά τα χρόνια με δράσεις όπως η έκδοση της εφημερίδας μας, καταφέραμε  να αναπτύξουμε  μια αμφίδρομη  και ανιδιοτελή σχέση.

Σας ευχαριστούμε για την στήριξη, την συμπαράσταση και την εμπιστοσύνη που  έμπρακτα μας δείξατε και πιστεύουμε ότι θα σας έχουμε συμπαραστάτες στα μελλοντικα  βήμα μας.  

 

                                                        Για τους «Πολίτες Ομηρούπολης»

                                                                 Κώστας     Μούνδρος