Αρχική Νέα Τοπικά 4 υποτροφίες από την Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών για παιδιά ναυτικών

4 υποτροφίες από την Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών για παιδιά ναυτικών

6

 

Τέσσερις υποτροφίες μεταπτυχιακών σπουδών προδιδακτορικού επιπέδου προκηρύσσει η Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών.

 Οι υποτροφίες αυτές είναι:

 – Στη μνήμη του αειμνήστου προέδρου της Ε.Ε.Ε. Αντωνίου Χανδρή, για παιδιά ναυτικών  και για σπουδές  σχετιζόμενες με το ναυτιλιακό αντικείμενο, σε πανεπιστήμια της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ύψους δέκα χιλιάδων δολαρίων ΗΠΑ.
Η υποτροφία αφορά στο ακαδημαϊκό έτος 2010-2011.

 – Στη μνήμη του  αειμνήστου προέδρου  της Ε.Ε.Ε. Στάθη Γουρδομιχάλη, από την εταιρεία GOURDOMICHALIS MARITIME S.A., για σπουδές ναυτιλιακής-οικονομικής κατεύθυνσης, σε πανεπιστήμια της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ύψους δέκα χιλιάδων δολαρίων ΗΠΑ.
Η υποτροφία αυτή αφορά υποψηφίους που έχουν ξεκινήσει τις μεταπτυχιακές τους σπουδές για το έτος 2010-2011, αλλά και σπουδαστές που έχουν επιλεγεί, αλλά δεν έχουν αρχίσει το μεταπτυχιακό τους πρόγραμμα. Στους σπουδαστές αυτούς, εφόσον επιλεγούν, θα τους χορηγηθεί το χρηματικό έπαθλο τον Δεκέμβριο του 2011, μόνο μετά την προσκόμιση απόδειξης της εγγραφής τους και της επιτυχούς παρακολούθησης του προγράμματος έως τότε.

 – Στη μνήμη του Ιωάννη Μ. Καρρά, από την εταιρεία ΚΑΡΡΑΣ (ΕΛΛΑΣ) Α.Ε και για τομείς σχετιζόμενους με τη ναυτιλία σε αγγλόφωνα πανεπιστήμια, ύψους δεκαπέντε χιλιάδων δολαρίων ΗΠΑ. Η υποτροφία αφορά στο ακαδημαϊκό έτος 2010-2011.

 – Επίσης, μία υποτροφία από το Lloyd’s Register Educational Trust (LRET) για το ακαδημαϊκό έτος 2011-2012 σε  τομείς σχετιζόμενους με τη ναυτιλία σε Πανεπιστήμια του εξωτερικού Διεθνώς Ανεγνωρισμένα, ύψους δέκα χιλιάδων λιρών Αγγλίας.

 Για τις απαιτούμενες προϋποθέσεις, τα δικαιολογητικά που πρέπει να υποβληθούν  μέχρι την 31η  Δεκεμβρίου 2010 και για άλλες συναφείς πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα γραφεία της Ενώσεως Ελλήνων Εφοπλιστών  στον Πειραιά, Ακτή Μιαούλη 85 και στα τηλέφωνα 210 4291159 – 65  στην κυρία Ελένη Πρασίνου. 

Για δε την υποτροφία του LRET οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται και στα γραφεία του Hellenic Lloyd’s SA, Ακτή Μιαούλη 87, στο τηλέφωνο: 210 4580852