Αρχική Νέα Τοπικά Τζόκερ 800.000 ΕΥΡΩ σε πρακτορείο της Λαγκάδας!

Τζόκερ 800.000 ΕΥΡΩ σε πρακτορείο της Λαγκάδας!

4

Το ΤΖΟΚΕΡ με κέρδη 800.000 € έπεσε σε δελτίο που έχει κατατεθεί στο πρακτορείο ΠΡΟΠΟ του Θεόδωρου Καραγιώργη στη Λαγκάδα.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του ΟΠΑΠ στην τελευταία κλήρωση του ΤΖΟΚΕΡ βρέθηκε μονό ένα τυχερό δελτίο σε πρακτορείο του Δήμου Ομηρούπολης  που κερδίζει το συγκεκριμένο ποσό.
Με χαμόγελα και αγωνία υποδέχθηκαν την είδηση οι κάτοικοι της Λαγκάδας, που ψάχνουν κυριολεκτικά να βρουν αν ο τυχερός είναι από το χωριό τους «στο συγκεκριμένο πρακτορείο παίζουν και κάτοικοι από τα διπλανά χωριά αλλά και τις Οινούσσες» λένε χαρακτηριστικά περιμένοντας με αγωνία τον ιδιοκτήτη του πρακτορείου να ανοίξει το κατάστημα το απόγευμα, ενώ θυμούνται ότι και πριν από μερικά χρόνια το πρακτορείο είχε μια ακόμα επιτυχία, αν και το ποσό ήταν πολύ μικρότερο.  

Σε δηλώσεις του ο ιδιοκτήτης του πρακτορείου στην ΠΑΤΡΙΔΑ- TV τόνισε ότι  μέχρι στιγμής δεν έχει εμφανιστεί κάποιος στο πρακτορείο ενώ σημειώνει ότι και ο ίδιος δεν είναι σε θέση να γνωρίζει τον τυχερό αφού το τυχερό δελτίο παίχτηκε την Κυριακή, κυριολεκτικά δηλαδή την τελευταία στιγμή.
Το πιο πιθανό βέβαια είναι ο τυχερός να  απευθυνθεί κατευθείαν στα γραφεία του ΟΠΑΠ με το τυχερό δελτίο.

 

ΠΗΓΗ: ΠΑΤΡΙΔΑ TV