Αρχική Νέα Τοπικά Αντικαπιταλιστική Αριστερά: κάλεσμα διαμαρτυρίας για σήμερα έξω από την Αστυνομία

Αντικαπιταλιστική Αριστερά: κάλεσμα διαμαρτυρίας για σήμερα έξω από την Αστυνομία

8

Διώξτε  τη χούντα ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ-ΕΕ-ΔΝΤ-ΝΑΤΟ

 και όχι τους μετανάστες..

Το νέο συμβάν εδώ στη Χίο, που μετατρέπει και πάλι μετανάστες σε μπαλάκι ανάμεσα σε Τουρκία και Ελλάδα, με σκοπό την απέλασή τους και η απαράδεκτη κράτησή τους στην αστυνομία, μετά την επιστροφή του “πακέτου” σε μας -σαν να πρόκειται για κοινούς εγκληματίες-  αποτελεί κάποιο είδος πρεμιέρας του νέου αμυντικού στρατηγικού δόγματος του ΝΑΤΟ που επικυρώθηκε πριν από μερικές μέρες στη Λισσαβόνα και προπομπό των στρατηγικών που χαράζει και εντείνει η συμμαχία. Παίρνουμε μία γεύση από αυτά που έρχονται, ακόμα και στο εσωτερικό μέτωπο των χωρών-μελών και στα πλαίσια καταπολέμησης του “εσωτερικού εχθρού” και των πιθανών κοινωνικών αναταραχών που αναμένονται ως αποτελέσματα της αντεργατικής πολιτικής που εφαρμόζεται στο όνομα του χρέους και της κρίσης, της επίθεσης απέναντι σε ντόπιους και “ξένους” εργαζόμενους.

 

Αγώνας για την ανατροπή της συνολικής αντεργατικής επίθεσης ΠΑΣΟΚ – ΝΔ – ΛΑΟΣ – ΕΕ – ΔΝΤ – ΝΑΤΟ. Πάλη για να σταματήσουν οι ιμπεριαλιστικοί πόλεμοι, η ανάγκη της προσφυγιάς και της μετανάστευσης και η καταλήστευση των χωρών της Αφρικής και της Ασίας από τα πολυεθνικά πολυκλαδικά μονοπώλια.


ΟΛΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΤΙΣ 4μ.μ. ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ


Η αλληλεγύη είναι το όπλο των λαών. Έλληνες και μετανάστες εργάτες ενωμένοι. Η επίθεση είναι κοινή. Το ίδιο και ο αγώνας απέναντι σε αυτούς που καταστρέφουν τις ζωές μας.

 

ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. ΧΙΟΥ