Αρχική Νέα Τοπικά Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Β. Αιγαίου: συλληπητήρια για την απώλεια της Ματρώνας Πούπαλου

Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Β. Αιγαίου: συλληπητήρια για την απώλεια της Ματρώνας Πούπαλου

7

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Εκφράζουμε τη βαθύτατη θλίψη και τη συγκίνησή μας για τον ανέλπιστο χαμό της συναδέλφου εκπαιδευτικού Ματρώνας Πουπάλου, η οποία έφυγε από κοντά μας τόσο άδικα και πρόωρα. Πρόκειται για την πιο σκληρή και απρόσμενη εξέλιξη στο σκληρό αγώνα που έδωσε για τη ζωή της.  

Η Ματρώνα υπήρξε μια ιδιαίτερα αγαπητή και διακεκριμένη παρουσία στην εκπαιδευτική μας κοινότητα, που έδωσε αληθινό νόημα στο λειτούργημα του εκπαιδευτικού, αφού το υπηρέτησε με απαράμιλλη ευσυνειδησία, προσήλωση και δημιουργικότητα. Λένε ότι κάθε άνθρωπος έχει τόση αξία, όση τα πράγματα με τα οποία έχει ασχοληθεί. Κι εκείνη υπήρξε ένας πραγματικά αξιόλογος άνθρωπος της προσφοράς, της συναδελφικότητας και της εκπλήρωσης των στόχων κάθε μικρού μαθητή. Αφιέρωσε τη ζωή της στο παιδί και διοχέτευσε όλη την αγάπη, τα ψυχικά της χαρίσματα, τις ικανότητές και τα ταλέντα της στην εκπαίδευση, τη σωστή διαπαιδαγώγησή του και σε καθετί που μπορεί να το κάνει να νιώθει χαρούμενο, ασφαλές και επιτυχημένο.

Η απώλεια μιας τόσο εκλεκτής εκπαιδευτικού και μάλιστα σε τόσο νεαρή και δημιουργική ηλικία δε μπορεί παρά να αφήνει πίσω της δυσαναπλήρωτο κενό για όλη την εκπαιδευτική μας κοινότητα. Αποχαιρετώντας την, εκφράζουμε τα πιο ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένειά της.

 

    

Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ  Δ/ΝΤΡΙΑ

Α/ΘΜΙΑΣ ΚΑΙ Β/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ 

ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

 

 ΑΔΑΜΑΝΤΙΑ ΚΟΝΤΕΛΛΗ