Αρχική Απόψεις Aρθρα Ανακοίνωση ΑΝΤΑΡΣΥΑ, διαψεύδει άρθρο που δημοσιεύτηκε με υπογραφή Ν. Κούνουπα

Ανακοίνωση ΑΝΤΑΡΣΥΑ, διαψεύδει άρθρο που δημοσιεύτηκε με υπογραφή Ν. Κούνουπα

8

Διάψευση – Καταγγελία για άρθρο

 Προς αποκατάσταση της αλήθειας, παρακαλούμε να δημοσιεύσετε την διάψευση άρθρου που δημοσιεύτηκε πριν μερικές μέρες με τίτλο “Πάρτε πίσω την περαίωση”, εξ’ ονόματος του Νίκου Κούνουπα. Ουδέποτε ο Νίκος Κούνουπας, μέλος της ΑΝΤΑΡΣΥΑ – Χίου, έστειλε το εν λόγω κείμενο στα τοπικά (ή άλλα) μέσα, κάτι το οποίο σε καμία περίπτωση δεν θα μπορούσε να έχει συμβεί άλλωστε, μιας και οι απόψεις του δεν ταυτίζονται με το περιεχόμενο του άρθρου. Καθώς το συγκεκριμένο άρθρο μάλιστα ανήκει στον Γιώργο Φλωράτο(βλ. σχετικό δημοσίευμα Ριζοσπάστη: http://www1.rizospastis.gr/story.do?id=5972940&publDate=27/11/2010), αν δεν πρόκειται για τυπογραφικό λάθος (λίγο δύσκολο να συνέβη το ίδιο τυπογραφικό λάθος από όλα τα Χιώτικα μέσα ενημέρωσης), τότε σίγουρα πρόκειται για προβοκατόρικη πράξη, με μικροπολιτική σκοπιμότητα την οποία και καταγγέλουμε. Το ενδεχόμενο συνωνυμίας, μιας και όπως προαναφέραμε το άρθρο έχει γραφτεί από άλλο άτομο, προφανώς και αποκλείεται.

Παρακαλούμε τα Χιώτικα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης να αποκαταστήσουν την αλήθεια, καθώς και τα όποια blogs ανήρτησαν το συγκεκριμένο άρθρο.

Επίσης, καθένας από τους όποιους άλλους “θιγόμενους” στο εν λόγω άρθρο, (μιας και το κείμενο υπογράφεται με συγκεκριμένη ψευδή ταυτότητα και ιδιότητα, ως εκπρόσωπος ενός μετώπου που δεν είναι καν γνωστό με αυτό το όνομα) όπως οφείλει, να πράξει τα δέοντα και να τοποθετηθεί για τη συγκεκριμένη πράξη.


ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. – Χίου