Αρχική Νέα Τοπικά Ο ΣΦΟ ανάβει το χριστουγεννιάτικο δένδρο στην Αιγνούσα

Ο ΣΦΟ ανάβει το χριστουγεννιάτικο δένδρο στην Αιγνούσα

4

  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Χριστουγεννιάτικο Δένδρο, σύμβολο χαράς και ελπίδας, πομπός μηνυμάτων αισιοδοξία και αγάπης, αποτελεί το επίκεντρο της γιορτής, που διοργανώνει τα τελευταία χρόνια ο Σύλλογος «Φίλοι Οινουσσών» την παραμονή της γιορτής του Αγ. Νικολάου στις Οινούσσες.

Στην αίθουσα «Μαρίας Π. Λαιμού» ο Πρόεδρος του ΣΦΟ κ. Γεώργιος Δανιήλ και τα μέλη του Δ.Σ. θα ανάψουν και φέτος τα πολύχρωμα φώτα του χριστουγεννιάτικου δένδρου του Συλλόγου. Θα παραμείνουν αναμμένα όλες τις γιορτές για να δώσουν χαρά και ελπίδα σε παιδιά και μεγάλους και να φιλοξενήσουν τις εορταστικές εκδηλώσεις.

Η αφή του χριστουγεννιάτικου δένδρου διοργανώνεται φέτος μαζί με τα εκπαιδευτήρια των Οινουσσών, οι μαθητές των οποίων θα παρουσιάσουν χριστουγεννιάτικα τραγούδια και θα ακολουθήσει εκδήλωση για τον προστάτη των ναυτικών και τη θάλασσα με κείμενα και ποιήματα.

Στη συνέχεια ο ΣΦΟ έχει προσκαλέσει τον Παντελή Καβύρη, τον Σοφοκλή Σκούλτσο και τον Μιχάλη Γεράνιο, για να προσφέρουν ένα υπέροχο μουσικό ταξίδι με ήχους και νότες γνωστών συνθετών και δημιουργών μέσα σε ατμόσφαιρα, που θυμίζει την παλιά μπουάτ.

Σας περιμένουμε να βρεθούμε μαζί στην χριστουγεννιάτικη γιορτή του Δένδρου και να αναπολήσουμε τα παιδικά μας χρόνια.