Αρχική Απόψεις Aρθρα ΔΙΚΗ για την υπόθεση Αγγελικής- αναδημοσίευση “Καφενείον Κέντρον”

ΔΙΚΗ για την υπόθεση Αγγελικής- αναδημοσίευση “Καφενείον Κέντρον”

10

Η κλασική υπερασπιστική τακτική του να ρίχνουμε την ευθύνη στο θύμα -τακτική που έχει εφαρμόσει πολλάκις και ο διάσημος εξ Αθηνών συνήγορος υπεράσπισης κατά το παρελθόν και σε άλλες υποθέσεις- δοκιμάζεται από την Υπεράσπιση και στη δίκη για τον βαρύ τραυματισμό της Αγγελικής Χατζηδημητρίου που συνεχίζεται.
Διαβάζουμε στον τοπικό τύπο την επιχειρηματολογία της υπεράσπισης ότι “πιθανά προϋπήρχαν αιτίες που οδήγησαν στο βαρύ εγκεφαλικό” ή ότι “ακόμα και αν είχε διαγνωστεί έγκαιρα δεν υπήρχε ελπίδα αναστροφής του”!.
Ας σημειώσουμε και το εξωφρενικό του πράγματος του ότι δεν έχουν παρουσιαστεί για να καταθέσουν οι δύο γιατροί, ο θεράπων και αυτός που υποδέχθηκε το περιστατικό.
Συμπληρώστε ότι όλα τα παραπάνω συμβαίνουν κατά την κατάθεση του συζύγου της Αγγελικής Θ. Πυλιώτη και συμπληρώνεται η εικόνα της απεχθούς ασέβειας προς την τραγική οικογένεια.
Με όλο το σεβασμό, θα προτείναμε να παρευρεθεί στη δίκη η ίδια η Αγγελική και όλα τούτα να τα υποστηρίζουν οι κατηγορούμενοι και οι συνήγοροί τους κοιτώντας την στα μάτια.