Αρχική Νέα Τοπικά Εξιχνίαση περίπτωσης καλλιέργειας δενδρυλλίων ινδικής κάνναβης- δικογραφία για 22χρονο

Εξιχνίαση περίπτωσης καλλιέργειας δενδρυλλίων ινδικής κάνναβης- δικογραφία για 22χρονο

10

Κατασχέθηκαν 15 δενδρύλλια ινδικής κάνναβης ενώ σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 22χρονου ημεδαπού, μτά την εξχνίαση της υπόθεσης την Παρασκευή το απόγευμα, 27/8, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Χίου.

Μετά από αξιοποίηση πληροφοριών και συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση, βρέθηκαν, εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν, σε νομότυπη έρευνα που πραγματοποιήθηκε, σε εγκαταλελειμμένο αγροτεμάχιο, το οποίο βρίσκεται δίπλα στην οικία του ανωτέρω 22χρονου, στη Λεωφόρο Ενώσεως στη Χίο, 14 δενδρύλλια ινδικής κάνναβης, ύψους από 1,5 μ. έως 3 μ. και 1 δενδρύλλιο ινδικής κάνναβης ύψους 0,5 μ., τμήμα του οποίου είχε αποκοπεί, καλλιεργούμενα μέσα σε γλάστρες, από τον ίδιο τον 22χρονο. Επιπλέον, στον ίδιο χώρο, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, διάφορα σύνεργα, τα οποία χρησιμοποιούνταν για την καλλιέργεια και το πότισμα των δενδρυλλίων.

Σε έρευνα που ακολούθησε, παρουσία εκπροσώπου Δικαστικής Αρχής, στην οικία του 22χρονου, βρέθηκε και κατασχέθηκε, 1 ελαστικός σωλήνας ποτίσματος, ο οποίος ήταν συνδεδεμένος στο σύστημα ύδρευσης της οικίας του και κατέληγε στον χώρο όπου ήταν φυτεμένα τα παραπάνω δενδρύλλια ινδικής κάνναβης.

Ο 22χρονος ημεδαπός συνελλήφθη τελικά την Κυριακή.
Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Χίου.

Διαφήμιση