Αρχική Νέα Τοπικά Θέμα εργασιών στο 1ο Γυμνάσιο θέτει η ΕΛΜΕ

Θέμα εργασιών στο 1ο Γυμνάσιο θέτει η ΕΛΜΕ

12

 Και ενώ σύμφωνα με την πρώτη παράταση για την ολοκλήρωση των εργασιών στο 1ο Γυμνάσιο Χίου που δόθηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Χίου, κατόπιν αιτήματος του εργολάβου, το κτήριο θα παραδοθεί στις 20 Νοεμβρίου του 2012, η ΕΛΜΕ ζητά ενημέρωση και σύσταση επιτροπής παρακολούθγησης τονίζοντας σε σχετικό δελτίο τύπου τα εξής:

Κατά την τακτική συνεδρίαση του ΔΣ της ΕΛΜΕ Χίου την Πέμπτη 1-9-2011 συζητήθηκε η πορεία των εργασιών επισκευής του διδακτηρίου του 1ου Γυμνασίου. Ομόφωνα αποφασίστηκαν τα εξής:

1.      Το ΔΣ της ΕΛΜΕ Χίου να έχει άμεσα  συνάντηση με τον Υπεύθυνο για θέματα παιδείας του Δήμου Χίου κ. Νύκτα και με οποιονδήποτε άλλο υπηρεσιακό παράγοντα που μπορεί να ενημερώσει για την μορφή και την πορεία των εργασιών στο εν λόγω διδακτήριο.

2.      Να συσταθεί εκ μέρους της εκπαιδευτικής κοινότητας  3μελής  επιτροπή παρακολούθησης του έργου (εκπρόσωπος της ΔΔΕ, τη Διεύθυνση του Σχολείου και εκπρόσωπο της ΕΛΜΕ).

3.       Θα σταθούμε απέναντι σε πιθανά σχέδια συνένωσης 1ου & 3ου Γυμνασίου καθώς και σε οποιαδήποτε αλλαγή χρήσης του διδακτηρίου του 1ου Γυμνασίου.