Αρχική Νέα Τοπικά Εξιχνιάστηκε περίπτωση κλοπής, σε βάρος 36χρονου

Εξιχνιάστηκε περίπτωση κλοπής, σε βάρος 36χρονου

5

 Εξιχνιάσθηκε, πρωινές ώρες της 17-09-2011, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χίου, περίπτωση κλοπής, σε βάρος 36χρονου ημεδαπού, στην περιοχή του Αγίου Σπυρίδωνα της Χίου.

Από την προανάκριση και κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών, προέκυψε ότι δράστες της παραπάνω κλοπής, είναι 3 αλλοδαποί υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 38, 28 και 23 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία.

Τις πρώτες πρωινές ώρες της 15-09-2011, από κοινού οι τρεις παραπάνω αλλοδαποί, εισήλθαν σε γραφεία ιδιωτικής επιχείρησης του 36χρονου, στην περιοχή του Αγίου Σπυρίδωνα της Χίου, παραβιάζοντας με λοστό την πόρτα της εισόδου και αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 50 ευρώ καθώς και ένα κυνηγετικό όπλο (καραμπίνα) μάρκας « Frachi », ιδιοκτησίας του. (Σχετ: Το από 16-09-2011 Δελτίο Τύπου.)

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε, βρέθηκαν σε κοίτη ρέματος, παραπλεύρως της Επαρχιακής Οδού Βερβεράτου – Ζυφια Δημοτικού Διαμερίσματος Καμποχώρων Χίου και κατασχέθηκαν, ως μέσα τέλεσης της ανωτέρω αξιόποινης πράξης, τα κάτωθι αντικείμενα:

  •  Δύο (2) σιδηρολοστοί μαύρου χρώματος.
  •  Δύο (2) ζεύγη υφασμάτινων γαντιών.
  • Δύο (2) αυτοσχέδιες κουκούλες προσώπου, χρώματος πράσινο «παραλλαγής».

Επίσης στην κατοχή των δραστών, βρέθηκε και κατασχέθηκε και το χρηματικό ποσό των 50 ευρώ.

Παρά τις συνεχείς έρευνες, δεν κατέστη μέχρι στιγμής δυνατός, ο εντοπισμός του κλαπέντος κυνηγετικού όπλου.

Οι 3 αλλοδαποί διαμένουν νόμιμα στη Χώρα.

Προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χίου.