Αρχική Νέα Ελλάδα - Κόσμος ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ:Να αντισταθούμε στην τρομοκρατία των εκβιαστών

ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ:Να αντισταθούμε στην τρομοκρατία των εκβιαστών

9

        ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ  ΣΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΩΝ ΕΚΒΙΑΣΤΩΝ

     ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΤΟΥΣ  ΕΚΒΙΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥΣ

Επί  χρόνια  υποφορολογούσαν τους έχοντες και κατέχοντες,

επί χρόνια έστρεφαν το κράτος στο δανεισμό για να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις  του,

το χρέωναν με  προσλήψεις σε τομείς που δεν χρειαζόταν (ροπαλοφόρους και ΜΑΤ και στρατιές συμβούλων των υπουργών),ενώ διέλυαν τις απαραίτητες δημόσιες υπηρεσίες με πολιτικές  υποχρηματοδότησης

Και τώρα έρχονται οι συκοφάντες που απαξιώνουν όλες τις κοινωνικές  κατακτήσεις των εργαζομένων και συνεχίζουν τα ίδια: ΔΕΝ ΔΙΑΝΟΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ,ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ,ΟΥΤΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ (η ίδια αυτή η κυβέρνηση των κυνικών υποκειμένων δέχεται ότι είναι 600 δις ευρώ δηλαδή περίπου δυόμισι ΑΕΠ)

Για να μην φορολογήσουν λοιπόν τα αφεντικά τους,  βασισμένοι στην κατασυκοφάντηση του δημόσιου τομέα και διογκώνοντας τα προβλήματα κακοδιοίκησης και ανηθικότητας, που οι ίδιοι  έφτιαχναν σαν πολιτικά υπεύθυνοι προϊστάμενοι των υπηρεσιών, διαλύουν τα σχολεία, τα πανεπιστήμια και τα νοσοκομεία για να απολύσουν εκπαιδευτικούς ,προσωπικό στην υγεία και υπαλλήλους ως  περιττούς

Μιλάνε για απολύσεις σαν να πρόκειται για επιβλαβή έντομα και όχι για ανθρώπινες ζωές που απαξιώνουν .Φυσικά έχουν επί δεκαετίες ξαμολήσει τα σκυλιά της μαύρης προπαγάνδας εναντίον του κόσμου της εργασίας:   Όλα τα δικαιώματα θεωρούνται προνόμια και όλες οι συλλογικότητες συντεχνίες  εκτός κι αν πρόκειται για τον ΣΕΒ ή την Ένωση Τραπεζών οπότε  μιλάμε για σεβαστά πρόσωπα!

 Μας λένε ψέματα ότι όλα αυτά είναι αναγκαία γιατί  ο μόνος δρόμος είναι η υποταγή στις αγορές! Οι αλητήριοι  δεν ενδιαφέρονται  φυσικά για το χρέος το οποίο με την πολιτική αυτή, που νεκρώνει την οικονομία, δεν πρόκειται να εξοφληθεί ποτέ.    

Ο ΑΝΟΜΟΛΟΓΗΤΟΣ ΣΚΟΠΟΣ ΤΩΝ ΨΕΥΤΑΡΑΔΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΣ:

Να αλλάξουν την ελληνική κοινωνία. Να οργανώσουν ένα εργατικό δυναμικό χωρίς δικαιώματα και θεσμούς που κάνουν υποφερτή τη ζωή των ανθρώπων της εργασίας. Να κάνουν τις δημόσιες παροχές αντάξιες των κρατών της κεντρικής  Αφρικής ή της Ρουμανίας του Τσαουσέσκου. Να ζήσουμε εμείς και τα παιδιά μας με μισθούς  χαρτζιλίκια και συντάξεις που θα απαλλάξουν την οικονομία από  την πολύχρονη παραμονή των ηλικιωμένων σε αυτόν τον κόσμο!

…………ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ  ΕΝΕΡΓΟΥΝ ΣΑΝ ΕΚΒΙΑΣΤΕΣ

 ΑΦΟΥ  μείωσαν τα εισοδήματα του κόσμου της εργασίας κατά 30% τα τελευταία 2 χρόνια, ζητούν να χάσουμε άλλο ένα 20% με τα επόμενα μέτρα και απειλούν, αν δεν υποταχθούμε να έχουμε και άλλα μέτρα! Επειδή όμως είναι σίγουρο ότι εφόσον υποταχθούμε θα έχουμε και άλλα μέτρα

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ: ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΟΥΜΕ ,ΝΑ ΑΡΝΗΘΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥΣ.ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ.

                        ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ  ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ .