Αρχική Νέα Τοπικά Κλειστός και πάλι ο δρόμος από Ι.Μ. Μυρσινιδίου μέχρι Συκιάδα. ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ...

Κλειστός και πάλι ο δρόμος από Ι.Μ. Μυρσινιδίου μέχρι Συκιάδα. ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ για 30/9 & 1/10

12

Με νεώτερο δελτίο τύπου η Περιφερειακή Ενότητα Χίου κάνει γνωστό ότι η Εθνική οδός Χίου- Καρδαμύλων, από Ι.Μ. Μυρσινιδίου μέχρι κόμβο Συκιάδας θα είναι κλειστή Παρασκευή 30/9 και Σάββατο 1/10.
Παραμένει πάντως η ανάγκη να ορίσει η Αντιπεριφέρεια ώρες κατά τις οποίες θα μπορέσουν να κινηθούν τουλάχιστον τα υπεραστικά λεωφορεία των μαθητών, αλλά και να επιστρέψουν οι εργαζόμενοι στα σπίτια τους αφού ο δρόμος θα μείνει κλειστός από τις 8.30 το πρωί μέχρι τις 5.00 το απόγευμα!
Η (τελευταία) ανακοίνωση από την Περιφερειακή Ενότητα Χίου έχει ως εξής:

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 Σας γνωρίζουμε ότι λόγω εκτελέσεως εργασιών στα πλαίσια του έργου «ΒΕΛΤΙΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΔΟΥ ΧΙΟΥ- ΚΑΡΔΑΜΥΛΩΝ. ΤΜΗΜΑ ΑΠΟ ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΜΥΡΣΙΝΙΔΙΟΥ ΜΕΧΡΙ ΚΟΜΒΟ ΣΥΚΙΑΔΑΣ»,  επί της οδού Χίου – Καρδαμύλων και συγκεκριμένα στο τμήμα  από Ι.Μονή Μυρσινιδίου μέχρι Κόμβο Συκιάδας   θα διακοπεί η κυκλοφορία οχημάτων  την Παρασκευή 30/09/2011  και το Σάββατο 01/10/2011,  κατά τις ώρες 08.30 μέχρι 17.00

Απαγορεύεται αυστηρά κάθε   προσέλευση  στις παραλίες.

Παρακαλούνται η Τροχαία Χίου και η Δημοτική Αστυνομία  για τις δικές τους ενέργειες για την  ρύθμιση της κυκλοφορίας και  οι οδηγοί να χρησιμοποιούν άλλους δρόμους κυκλοφορίας κατά την διάρκεια των εργασιών


ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η φωτογραφία είναι από την καταγγελία του Συλλόγου Οικολογίας για το ‘φαραωνικό” γεφύρι στο Παντουκειός, για το οποίο κανένας φορέας δεν έκρινε ότι πρέπει να δώσει κάποιες εξηγήσεις.