Αρχική Νέα Τοπικά Συμβολική κατάληψη Δημαρχείου από δημοτικούς υπαλλήλους

Συμβολική κατάληψη Δημαρχείου από δημοτικούς υπαλλήλους

5

 
Συμμετείχαν και οι δημοτικοί υπάλληλοι της Χίου στις κινητοποιήσεις της ΠΟΕ- ΟΤΑ, καθως την Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου, προχώρησαν στην κατάληψη του Δημαρχείου, από τις 11.00 το πρωί μέχρι το τέλος του ωραρίου. 

Εν τω μεταξύ στην ΑΘΗΝΑ η Ομοσπονδία προχωρά για σήμερα Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου, σε συγκέντρωση των συνδικαλιστών στελεχών του δημοσίου αλλά και όσων εργαζομένων το επιθυμούν, στις 3.00 το μεσημέρι στο ΘΕΑΤΡΟ ΟΡΦΕΑΣ. 
Στο τέλος της συγκέντρωσης, στις 6.00 το απόγευμα, θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία Κλαυθμώνος συλλαλητήριο διαμαρτυρίας και πορεία στη Βουλή. 

Την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου, θα προκηρυχθεί 24ωρη πανελλήνια απεργία για τους εργαζόμενους στο Πρόγραμμα «ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ». 

Το Σάββατο και την Κυριακή, 1 και 2 Οκτωβρίου, όλοι οι εργαζόμενοι θα απέχουν από κάθε υπερωριακή εργασία, με στόχο πάλι να μη λειτουργήσει καμία δημοτική υπηρεσία. 

Τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου, οι εργαζόμενοι καλούνται να προχωρήσουν, με ευθύνη των διοικητικών συμβουλίων των συλλόγων, στην κατάληψη όλων των δημοτικών γκαράζ αλλά και των ΧΥΤΑ, έως την απεργιακή κινητοποίηση της ΑΔΕΔΥ, στις 5 Οκτωβρίου.