Αρχική Απόψεις Aρθρα Πρωτοβουλία για προώθηση της πρότασης: απεργία διαρκείας

Πρωτοβουλία για προώθηση της πρότασης: απεργία διαρκείας

12

Η πρωτοβουλία για την προώθηση της πρότασης για απεργία διαρκείας στην εκπαίδευση και όλους τους χώρους, βρίσκει θετική ανταπόκριση στον κόσμο της εκπαίδευσης και της εργασίας.

 

 

Από τις πρώτες κιόλας μέρες της διακίνησης της πρότασης, μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης apergia.diarkeias@gmail.com, εκπαιδευτικοί από τους συλλόγους πε και ελμε των περιοχών: Αθηνά, Αριστοτέλης, Παρθενώνας, Πειραιάς, Κορυδαλλός, Αγ Βαρβάρα, Αλιμος, Ελληνικό, Αργυρούπολη, Ζάκυνθος, Χίος, Σύρος-Τήνος-Μύκονος, Κρήτη, Αχαία, Θεσσαλονίκη στηρίζουν την πρότασή και την αναγκαιότητα της.

Την πρόταση στηρίζουν ακόμα: η Ανεξάρτητη Ριζοσπαστική Πρωτοβουλία, η Ενωτική Αγωνιστική Συσπείρωση, το Ελεύθερο Ανεξάρτητο Δίκτυο για την αυτοοργάνωση και την ανατροπή και ο Σύλλογος π.ε Κορυδαλλού- Αγ. Βαρβάρας.

Αρκετοί είναι πλέον οι σύλλογοι και οι ΕΛΜΕ που, μέσα από τις συλλογικές διαδικασίες και τις Γ.Σ, προσεγγίζουν παρεμφερείς προτάσεις με το περιεχόμενο της πρωτοβουλίας αυτής και την αναγκαιότητα μιας γενικής πολιτικής απεργίας διαρκείας για την ανατροπή της κυβέρνησης του ΔΝΤ, της ΕΕ και των τοκογλύφων, που σαρώνει τα πάντα στη χώρα.

Η διακίνηση της πρότασης συνεχίζεται, καλούμε όλους τους αγωνιστές να τη συνδράμουν, όπως συνεχίζεται και η πάλη της μαχόμενης εκπαίδευσης στις Γ.Σ για να ξεπεράσουμε τη συνδικαλιστική γραφειοκρατία, να σπάσουμε τον αέναο κύκλο των αποσπασματικών αγώνων και να διαμορφώσουμε τους όρους της σύγκρουσης, της ανατροπής και της νίκης