Αρχική Νέα Τοπικά Απάντηση της ΟΜΗΡΟΣ Α,Ε. (Στ. Βίος) για το έργο στο νοσοκομείο

Απάντηση της ΟΜΗΡΟΣ Α,Ε. (Στ. Βίος) για το έργο στο νοσοκομείο

9

                                     ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ                          

 

 

Με αφορμή το θόρυβο που δημιουργήθηκε απρόκλητα γύρω από το όνομά μου, μετά τις δηλώσεις του απελθόντα διοικητού του «Σκυλίτσειου» Γενικού Νοσοκομείου Χίου, θα επιθυμούσα, προς αποκατάσταση της αλήθειας, να επισημάνω ότι: ήδη, από τις 29 Σεπτεμβρίου 2011 έχω καταθέσει αγωγή κατά του Ελευθερίου Παπαϊωάννου, απελθόντα Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Χίου, για όσα ψευδή ισχυρίστηκε για το πρόσωπό μου.

 Ενδεικτικά, στην αγωγή, συμπεριλαμβάνονται τα εξής:

 1.     Είναι αναληθείς οι αναφορές περί ευθύνης μου, για την καθυστέρηση του έργου, καθώς αποδεικνύεται απ’ όλα τα επίσημα έγγραφα της ΔΕΠΑΝΟΜ, πως ο υπεργολάβος δεν έχει υπαιτιότητα. Άλλωστε, ο ίδιος ο κ. Παπαϊωάννου είχε εκφράσει δημοσίως την ικανοποίησή του για το έργο και είχε εγκαταστήσει υπηρεσίες του νοσοκομείου σε τμήματα του.

2.     Οι ισχυρισμοί του ότι ζήτησα από οιονδήποτε να τηλεφωνήσει στον κ. Παπαϊωάννου, για να «μην με ζορίζει», είναι παντελώς αναληθείς, καθώς  ο ίδιος δεν είχε λόγο για το συγκεκριμένο έργο.

3.     Η προσπάθειά του να αιτιολογήσει, ότι η παύση του από τη θέση του διοικητή του νοσοκομείου της Χίου οφείλεται σε δική μου παρέμβαση είναι αναληθής και με θίγει άμεσα.

4.     Με προσέβαλλε ως άνθρωπο και ως επιχειρηματία στην τοπική κοινωνία και με στοχοποίησε προκαλώντας με τις δηλώσεις του αντιδράσεις τρίτων, ισχυριζόμενος αναληθή εις βάρος μου πράγματα και μάλιστα αναίτια.

 

Η τακτική του «βαράμε το σαμάρι, επειδή δεν μπορούμε να βαρέσουμε τον γάιδαρο» έχει τελειώσει σε ό,τι με αφορά. Όσοι έχουν να πουν κάτι, να το πούν, αλλά και να το αποδείξουν στα δικαστήρια.

 

 ΧΙΟΣ  4.10.2011

 ΣΤΕΛΙΟΣ ΒΙΟΣ