Αρχική Green Life Διαδρομές Έκθεση «ΚΑΤΟΙΚΙΑ και ΓΙΟΡΤΙΝΗ ΑΓΟΡΑ» στο “Γ. Καλουτάς”, συμμετοχή Περιφερειακής Ενότητας Χίου

Έκθεση «ΚΑΤΟΙΚΙΑ και ΓΙΟΡΤΙΝΗ ΑΓΟΡΑ» στο “Γ. Καλουτάς”, συμμετοχή Περιφερειακής Ενότητας Χίου

23

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Περιφερειακή Ενότητα Χίου, στα πλαίσια της Έκθεσης «ΚΑΤΟΙΚΙΑ και ΓΙΟΡΤΙΝΗ ΑΓΟΡΑ», (την οποία έχει θέσει υπό την αιγίδα της), που θα πραγματοποιηθεί από 9 έως 14 Νοεμβρίου στο Εκθεσιακό Κέντρο «Γ. ΚΑΛΟΥΤΑΣ», θα συμμετάσχει με περίπτερο στην είσοδο της Έκθεσης.

Το περίπτερο αυτό θα χρησιμοποιηθεί ως εκθεσιακός χώρος Αγιογραφίας και Βυζαντινής ζωγραφικής, ειδικά για τους ερασιτέχνες αγιογραφίας στους οποίους θα διατεθεί δωρεάν για να εκθέσουν τα έργα τους κατά τη διάρκεια της έκθεσης.

Παράλληλα, κάθε απόγευμα θα πραγματοποιούνται στο περίπτερο εργαστήρια αγιογραφίας και βυζαντινής χωγραφικής από Χίωτες επαγγελματίες καλλιτέχνες, ιδιαίτερα για τους μικρούς φίλους-επισκέπτες.

Όσοι ερασιτέχνες αγιογράφοι επιθυμούν να εκθέσουν έργα τους στο περίπτερο της Περιφερειακής Ενότητας Χίου, θα πρέπει να το δηλώσουν το αργότερο μέχρι 17 Οκτωβρίου στο Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη (κ. Βάσω Κριτάκη, τηλ: 22710-44206), από όπου παρέχονται περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες για τους ενδιαφερόμενους.

 

 

     Από το Γραφείο Τύπου

Της Περιφερειακής Ενότητας Χίου