Αρχική Νέα Τοπικά Συλλαλητήριο ΕΚ και φορέων στην είσοδο της Απλωταριάς

Συλλαλητήριο ΕΚ και φορέων στην είσοδο της Απλωταριάς

15

Για την Παρασκευή, 14/10 στις 6.00 μ.μ., αντί για την Τρίτη λόγω των κακών καιρικών συνθηκών, καλεί το Εργατικό Κέντρο Χίου μαζί με 7 ακόμα φορείς, ενώ ειδικό κάλεσμα απευθύνει και η ΕΛΜΕ.

Το κάλεσμα του συνυπογράφουν μέχρι στιγμής το Νομαρχιακό Τμήμα της ΑΔΕΔΥ, η Ομοσπονδία Επαγγελματοβιοτεχνών και Εμπόρων,  ο Εμπορικός Σύλλογος, η Παγχιακή Ένωση Συνταξιούχων Ναυτικών, τα Σωματεία Συνταξιούχων ΙΚΑ και Δημοσίου και ο Σύλλογος Πολυτέκνων.

Σύνθημα: «ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΑΛΛΟ, Χρειάζεται να υψώσουμε την φωνή μας όλοι μαζί».

ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 Αντιδρούμε στο μεθοδευμένο δίλημμα ή πληρώνετε ή χρεοκοπούμε.

Κανένας δεν θέλει να χρεοκοπήσει η χώρα  μας και κυρίως οι άνθρωποι και ο λαός της.

Η κυβέρνηση , δυο χρόνια τώρα, με μια δογματική εμμονή στην νεοφιλελεύθερη συνταγή των διαδοχικών μνημονίων παίρνει το ένα  άδικο μέτρο μετά το άλλο και υποχρεώνει να πληρώσουν οι ίδιοι  που πλήρωναν και πριν .

Δεν έχει κάνει τίποτα για να εισπράξει την φοροδιαφυγή και την εισφοροκλοπή και αντ ‘αυτού στέλνει το πολύ-εκκαθαριστικό , δεν  εισπράττει τον φόρο μεγάλης ακίνητης περιουσίας και αντ. αυτού στέλνει το τέλος ακίνητης περιουσίας μέσα από την ΔΕΗ .

Αντί να ελέγξει τις επιχειρήσεις που δήλωναν έσοδα μέχρι 12.000 κατεβάζει το αφορολόγητο και πιάνει τον εργαζόμενο και τον συνταξιούχο των 350 ευρώ.

 

Θα είναι αυτά μόνο; ΟΧΙ

 

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ

ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΑΛΛΟ

Χρειάζεται να υψώσουμε την φωνή μας όλοι μαζί.

 

ΑΝΤΙΔΡΟΥΜΕ  ΣΤΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ

 

ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΗΣ ΑΠΛΩΤΑΡΙΑΣ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 11 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 6 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ.