Αρχική Νέα Τοπικά Κατάληψη στο ΤΜΟΔ του Πανεπιστημίου Αιγαίου μέχρι 31/10

Κατάληψη στο ΤΜΟΔ του Πανεπιστημίου Αιγαίου μέχρι 31/10

26

 Ο φοιτητικός Σύλλογος ΤΜΟΔ στη Γ.Σ. (23/10) ψήφησε κατάληψη από τις 24/10/2011 μέχρι τις 31/10/2011.
Στη συνέχεια το κάλεσμα για την κατάληψη με τα αιτήματα των φοιτητών:

ΚΑΛΕΣΜΑ ΚΑΤΑΛΗΨΗΣ

Ως φοιτητικός σύλλογος ΤΜΟΔ αισθανθήκαμε την ανάγκη να δηλώσουμε έμπρακτα την διαφωνία και αγανάκτηση μας απέναντι σε  ένα υπουργείο Παιδείας και μια κυβέρνηση, η οποία με τις δρομολογημένες πράξεις της συνεχώς επιβεβαιώνει ένα πράγμα: πως είναι εναντίον μας και ο σκοπός τους δεν είναι σε καμία περίπτωση η βελτίωση των συνθηκών σπουδών και διαβίωσης μας. Και αυτό το επιβεβαιώνουν σε όλα τα επίπεδα όταν μας ζητάνε να πληρώσουμε για συνταγματικά κατοχυρωμένες κατακτήσεις όπως το πάσο, ή όταν διώχνουν από τις εστίες 45 άτομα χωρίς κανένα λόγο και με ηλίθια προσχήματα, αποκορύφωμα και σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ο νέος Νόμος-Πλαίσιο που φροντίζει να καταργήσει όλες τις κοινωνικές κατακτήσεις στο θεσμό της παιδείας. Όλα αυτά στο γενικότερο πλαίσιο που ακολουθεί η κυβέρνηση καθοδηγούμενη από τους διεθνείς καταδυνάστες μας. Ως φοιτητές θα προβάλουμε με κάθε μέσο την αντίδραση μας σε τέτοιου είδους ενέργειες που αποδομούν την κοινωνία και καταρρακώνουν το μέλλον μας.

Καταλαμβάνουμε το  Τμήμα μέχρι την επόμενη Δευτέρα με σκοπό:

Την διεύρυνση των κινητοποιήσεων και του αγώνα μας και στις υπόλοιπες σχολές, ώστε να γίνει όσο πιο μαζική και ουσιώδης γίνεται

Την άμεση άρση του Νόμου της Διαμαντοπούλου

Την μη πληρωμή για τα πάσο

Την Διατήρηση των φοιτητών στις Εστίες

Καλούμε όλους τους φοιτητές να συμμετάσχουν δυναμικά στις κινητοποιήσεις!

Είμαστε οι μόνοι που είμαστε υπεύθυνοι για το μέλλον μας και τα δικαιώματα μας, και δεν θα αφήσουμε κανέναν να μας τα στερήσει!

                                     

 

  Συντονιστικό Κατάληψης ΤΜΟΔ