Αρχική Green Life Διαδρομές Ημερίδα «Στηρίζουμε τη Χίο»

Ημερίδα «Στηρίζουμε τη Χίο»

7

Ο Δήμος Χίου και η Δημοτική επιτροπή Τουριστικής Προβολής & Ανάπτυξης  ξεκινούν μια προσπάθεια στήριξης της Χίου με πρώτη ενέργεια την ημερίδα, που θα πραγματοποιηθεί στις 12/11 ( συνημμένα σας αποστέλλουμε την πρόσκληση). 

 

 

          Η στήριξη αυτή δεν έχει να κάνει μόνο με την τουριστική προσέλκυση επισκεπτών, αλλά με τη γενικότερη στήριξη της χιώτικης αγοράς.

          Έτσι λοιπόν όλοι μαζί θα επιδιώξουμε να στηρίξουμε το τουριστικό προϊόν , τη χιώτικη παραγωγή και το xιώτη παραγωγό , την τοπική αγορά, αντιλαμβανόμενοι ότι μόνο με τέτοιες προσπάθειες, θα μπορέσουμε να δώσουμε  αναπτυξιακή τροχιά  στη χιώτικη οικονομία. Θα πρέπει να γίνει αντιληπτό ότι μόνο με την καθολική προσπάθεια όλης της χιώτικης κοινωνίας μπορούμε να ανατρέψουμε την υπάρχουσα κατάσταση στηριζόμενοι στις δικές μας δυνάμεις.

          Θεωρούμε τη συμβολή των ΜΜΕ ιδιαίτερα σημαντική σε αυτή μας την προσπάθεια, γι’ αυτό ζητούμε τη στήριξη σας με όποιον τρόπο εσείς κρίνετε.

          Στο συνημμένο αρχείο θα βρείτε το λογότυπο- σήμα κατατεθέν – της προσπάθειας «στηρίζουμε την Χίο», το οποίο μπορεί να προβληθεί  είτε σε έντυπο , είτε σε ηλεκτρονικό ΜΜΕ ( κάρτα ΤV, καταχώρηση, μπάνερ, Ρ/Σ ) .

Ευελπιστώντας  στη θετική σας ανταπόκριση, η οποία θα βοηθήσει το σύνολο της χιώτικης κοινωνίας , σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων.

 

 

                                                                      Κώστας Μούνδρος

Πρόεδρος ΔΕΤΠ