Αρχική Νέα Τοπικά Παγχιακός Σύλλογος Ατόμων με Αναπηρία- το Νέο Δ.Σ. (21/10/11)

Παγχιακός Σύλλογος Ατόμων με Αναπηρία- το Νέο Δ.Σ. (21/10/11)

52

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 Ο Παγχιακός Σύλλογος Ατόμων με Αναπηρία πραγματοποίησε την εκλογοαπολογιστική του συνέλευση την Παρασκευή 21/10/2011, στην οποία προσήλθαν, περισσότερα από κάθε άλλη φορά, μέλη, αφού η απάνθρωπη πολιτική και τα σκληρά μέτρα τους έχουν οδηγήσει σε απόγνωση και οικονομική αφαίμαξη. Ο Π.Σ.Α.μεΑ. καλείται ν’ ανταποκριθεί στις ανάγκες των μελών του και όχι μόνο καλείται να υπερασπίσει και να προωθήσει τα δίκαια αιτήματά τους, αλλά και να διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στην προάσπιση των δικαιωμάτων τους σε τοπικό και περιφερειακό επίπεδο.

Οι εκλογές ανέδειξαν νέο Διοικητικό Συμβούλιο, Ελεγκτική Επιτροπή καθώς και εκπροσώπους για την Περιφερειακή Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία Βορείου Αιγαίου και την Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία.

Για το Δ.Σ. εξελέγησαν οι: Αλιάδας Γεώργιος, Μιχάλα Σοφία, Χαλκιάς Νικόλαος, Κουτσουράκης Γεώργιος, Καλόγερος Παντελής, Ζαννίκος Νικόλαος και Νομικού Νάγια.
Για την Ε.Ε. εξελέγησαν οι: Ανδρεάδης Βασίλειος, Πνευματικούδη Κυριακή και Παπαμικρούλης Γρηγόρης.

Για την Π.Ο.Α.μεΑ.Β.Α. εξελέγησαν 12 αντιπρόσωποι και για την Ε.Σ.Α.μεΑ. 2.

Εντός της εβδομάδας τα νεοεκλεγέντα μέλη του Δ.Σ. και της Ε.Ε. θα συγκροτηθούν σε σώμα, προκειμένου να συνεχίσουν το σημαντικό έργο του Παγχιακού Συλλόγου Ατόμων με Αναπηρία, το οποίο έχει κριθεί από το σύνολο των μελών του και από την τοπική κοινωνία.