Αρχική Νέα Ελλάδα - Κόσμος ΣΥΡΙΖΑ: 41 μέλη της Εκλογικής Επιτροπής στη Χίο

ΣΥΡΙΖΑ: 41 μέλη της Εκλογικής Επιτροπής στη Χίο

34

Το εύρος των συμμετοχών στην ανοιχτή εκλογική επιτροπή στήριξης του ψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ – ΕΝΩΤΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ Χίου επιβεβαιώνει τη δυναμική του ενωτικού του ψηφοδελτίου και στο νησί μας. Η επιτροπή αποτελείται από πολίτες από το χώρο της παιδείας και του πολιτισμού, της οικονομικής και επιχειρηματικής ζωής, των αγώνων για εργασιακά δικαιώματα, των κινημάτων για πολιτικά και κοινωνικά δικαιώματα. Την επιτροπή απαρτίζουν:

 

-Οι καθηγητές του Πανεπιστημίου Αιγαίου Γιάννης Θεοτοκάς και Σπύρος Καράβας και ο ερευνητής Δημήτρης Τσούχλης.

Oι γιατροί Νίκος Ταναϊνης, Γιάννης Καλούδης, Γιώργος Σαρής, Θοδωρής Μαρτάκης, Ιουλία Χαλλιορή και η Ηλέκτα Σταυροπούλου   

O οικονομολόγος  Γιάννης Μανδάλας.

Oι μηχανικοί Λευτέρης Παπαλάνης και Μιχάλης Αποστολίδης.

-Ο μουσικός Παντελής Καβύρης.

-Οι καθηγητές και καθηγήτριες Τάσος Κουτσοδόντης, Όλγα Ορφανίδου, Κατερίνα Αντωνίου και Δημήτρης Αντώνογλου, ο καθηγητής και πρώην έφορος ακαδημιών του ΝΟΧ Κώστας Σμυρνιούδης, ο καθηγητής και σκηνοθέτης Γιάννης Καλογεράς.

-Ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Χίου Σιδερής Τσούρος, οι πρόεδροι των πρωτοβάθμιων σωματείων των ΟΤΑ και ΕΛΜΕ Χίου Αλέκος Γαϊτάνος και Σταύρος Σταυρινούδης, η Μαρία Σαραντινίδου, μέλος του ΝΤ της ΑΔΕΔΥ, ο πρώην πρόεδρος του ΣΕΣΝΟΧ Γιάννης Κουτσοδόντης.

-Ο γραμματέας της παγχιακής επιτροπής συνταξιούχων ΝΑΤ Αντώνης Λημνιούδης, ο συνταξιούχος μηχανικός του εμπορικού ναυτικού Μανώλης Φύσσας, ο συνταξιούχος πλοίαρχος Σιδερής Σταυρινούδης.

-Ο παλαίμαχος συνδικαλιστής αγρότης Μιχάλης Μερούσης.

O λογιστής Σιδερής Καρδερίνης.

-Ο δημοσιογράφος Γιώργος Παγούδης.

-Το έργο της επιτροπής υποστηρίζεται και από τη συμμετοχή έμπειρων στελεχών και φίλων του ΣΥΝ και του ΣΥΡΙΖΑ, όπως οι Μίμης Μουτσάτσος, Γιώργος Τσούρος, Βάσω Μιχαλοπούλου, Λεωνίδας Καρακούρος, Δημήτρης Λαβατσής, Φραγκίσκος Σέργης, Μαρίκα Φραγκάκη, Γιώργος Παυλιδάκης, Κωστούλα Καλιμανά. Συμμετέχει ο Παναγιώτης Δημητρακόπουλος ως εκπρόσωπος της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ. Ο συντονισμός των προεκλογικών δράσεων του ΣΥΡΙΖΑ στη Χίο έχει ανατεθεί στον Μιχάλη Σφυράκη, γραμματέα του τοπικού ΣΥΝ.

 

                                                                                                                  23/04/2012

                                                                                  Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΣΥΡΙΖΑ ΧΙΟΥ

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΣτερνό ταξίδι για το Δημήτρη Λαϊνά, αποχαιρετιστήρια μηνύματα
Επόμενο άρθροMind School – Παίζω & Μαθαίνω: εκδηλώσεις 24/4/12