Αρχική Πολιτισμός ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ, 2012 με θέμα την άγρια φύση της Χίου

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ, 2012 με θέμα την άγρια φύση της Χίου

20

Ο περιβαλλοντικός οργανισμός CHIOS NATURE ανακοινώνει τον φετινό του Φωτογραφικό Διαγωνισμό, που, όπως και στις προηγούμενες δυο χρονιές, θα είναι ανοικτός σε όλους. Θα γίνουν δεκτά έργα σε πέντε διαφορετικές θεματικές ενότητες, από τρεις ηλικιακές ομάδες. Όλες οι φωτογραφίες θα απεικονίζουν κάποιο στοιχείο της άγριας φύσης της Χίου, των Οινουσσών ή των Ψαρών.

Ενότητες: Άγρια Τοπία, Πορτραίτα Ζώων, Άγρια Συμπεριφορά, Η Μαγεία των Φυτών, Η Ανθρώπινη Παρουσία στη Φύση.

Ηλικιακές Ομάδες: Μαθητές Δημοτικού, Μαθητές Γυμνασίου-Λυκείου, Ενήλικες.

Οι συμμετοχές παραδίδονται αυτοπροσώπως ή ταχυδρομικώς στον Γιάννη Βούλγαρη Βιβλιοπωλείο Πάπυρος, Απλωταριάς 42-44, Χίος 82100 μέχρι τα τέλη Μαΐου.  

Τα ονόματα των νικητών θα ανακοινωθούν στις 31 Ιουλίου. Οι βραβευμένες λήψεις θα παρουσιαστούν και πάλι σε έκθεση στο Citrus, στον Κάμπο της Χίο, κατά τις τρεις τελευταίες εβδομάδες του Αυγούστου, ενώ κάποιες απ’ αυτές που διακρίθηκαν το 2010 στολίζουν μόνιμα πλέον μια αίθουσα αναμονής για παιδιά στο νοσοκομείο «Αττικόν», στο Χαϊδάρι, Αθήνα.  

Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν οφείλουν να ακολουθήσουν τις διαδικασίες και τους όρους συμμετοχής όπως τίθενται από τους διοργανωτές. Είναι σημαντική η απόκτηση του εγχειριδίου οδηγιών του διαγωνισμού.  Αυτό είναι διαθέσιμο στην ιστοσελίδα www.chiosnature.org και από τους συνδιοργανωτές: το Βιβλιοπωλείο Πάπυρος και το πολιτιστικό κέντρο, Citrus.  Ευχαριστούμε πάντα τη Φωτογραφική Λέσχη Χίου για την ευγενική και πολύτιμή της υποστήριξη.  

Ο Chios Nature και οι συνδιοργανωτές ελπίζουν πως ο διαγωνισμός θα αποτελέσει ερέθισμα για τον καθένα να βγει με τη φωτογραφική μηχανή του, να απολαύσει από κοντά κάποιες πτυχές της άγριας ζωής των νησιών, και εν συνεχεία να τις μοιραστεί μαζί μας!

Συνδιοργανωτές:     
                       
                                
                                    

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΜιχάλης Καριάμης: Μια θέση στον τόπο του (για το Δημήτρη Λαϊνά)
Επόμενο άρθροΝοσοκομείο Χίου: μετά την επίσχεση & συμβολική κατάληψη γιατρών