Αρχική Νέα Ελλάδα - Κόσμος Μικές Γιαννάρας: Να δοθεί η ευκαιρία σε ανθρώπους άξιους (VIDEO)

Μικές Γιαννάρας: Να δοθεί η ευκαιρία σε ανθρώπους άξιους (VIDEO)

27

Ως βουλευτής θα είμαι κοντά στον πολίτη, τόνισε ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στο νομό Χίου Μικές Γιαννάρας, ζητώντας από τους πολίτες να ψηφίσουν
πρόσωπα, ξεφεύγοντας από τα κόμματα (Δείτε σχετικό
VIDEO με αποσπάσματα από τη συνέντευξη τύπου).


Τονίζοντας ότι δεν λιποψύχησε ούτε σε αυτή τη δύσκολη φάση για το ΠΑΣΟΚ, σημείωσε ότι αποφάσισε τελευταία στιγμή να είναι υποψήφιος, αφού τον παρότρυναν πολιτικοί του φίλοι.


Άλλωστε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου που έδωσε το πρωί της Δευτέρας στο καφέ ΚΗΠΟΣ, παρόντες ήταν και πολλοί συνάδελφοί του δημοτικοί σύμβουλοι.


Σχετικά με τις εκλογές δεν έκρυψε ότι περιμένει πως το κόμμα του θα εισπράξει τη δυσαρέσκεια του κόσμου, πιστεύει όμως ότι τις τελευταίες ημέρες θα υπάρξει συσπείρωση εκεί όπου βλέπει ότι υπάρχει μια μεγαλύτερη ασφάλεια.


Στο ερώτημα τι θα έκανε στην περίπτωση που ήταν βουλευτής και ερχόταν ένα τρίτο Μνημόνιο, απέφυγε να απαντήσει ευθέως λέγοντας ότι οι βουλευτές είναι για να συνεργάζονται.


 


Στη συνέχεια το κείμενο της αρχικής τοποθέτησης του.

      Χίος 30-04-2012

 Η συμμετοχή μου στις εθνικές εκλογές της 6ης Μαΐου, σηματοδοτεί την προσπάθεια για συνέχεια μιας σταθερής πορείας στη ζωή και στα κοινά της Χίου.

Την ώρα που η εμπιστοσύνη των πολιτών στα κόμματα έχει μειωθεί σημαντικά, πιστεύω ότι ήρθε η ώρα μέσα από τις δύσκολες οικονομικά και κοινωνικά συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί, να ξεπηδήσει μια αχτίδα φωτός, βασισμένη στην ανανέωση προσώπων και ιδεών.

Να δοθεί η ευκαιρία σε ανθρώπους άξιους που έχει κριθεί η δουλειά και η συνέπεια τους να συνεχίσουν να αγωνίζονται για τα συμφέροντα των πολιτών, για καλύτερες συνθήκες διαβίωσης, για περισσότερες ευκαιρίες στους νέους ανθρώπους.

Ως Πρόεδρος του μεγάλου Νομικού Προσώπου του Δήμου Χίου,  κορυφαίου και κομβικής σημασίας οργανισμού της Δημοτικής Αρχής, που έχει την ευθύνη σημαντικών και ευαίσθητων δράσεων, όπως κοινωνική προστασία και αλληλεγγύη, πολιτισμό, αθλητισμό, παιδικούς σταθμούς, ΚΑΠΗ, Φιλαρμονική, προσπάθησα να φανώ αντάξιος της εντολής των πολιτών που με τίμησαν στις τελευταίες αυτοδιοικητικές εκλογές. Αφιέρωσα ώρες πολλές στην υπηρεσία των συνδημοτών μου. Προσπάθησα να συνεισφέρω στη βελτίωση της καθημερινότητας τους, να τους βοηθήσω όταν το έχουν ανάγκη, έχοντας πάντα την πόρτα μου ανοιχτή σε όλους. Ήμουν και είμαι καθημερινά παρών. Δεν έλειψα ούτε στιγμή από την πρώτη γραμμή κανενός αγώνα, πάλεψα για τα συμφέροντα των συμπολιτών μου, φώναξα δυνατά απ όποια θέση κι αν βρέθηκα για να τους υποστηρίξω.

Δεν λιποψύχησα ούτε τώρα. Αποφάσισα να πάρω μέρος και σ αυτό το δύσκολο αγώνα για εθνική ανασυγκρότηση, για μια Ελλάδα με προοπτική που έμαθε από τα λάθη του παρελθόντος και κοιτά με αισιοδοξία το μέλλον.

Προέρχομαι από λαϊκή οικογένεια ναυτικών, εργάστηκα σκληρά για να σταθώ επαγγελματικά και χτίζοντας βήμα βήμα την πορεία μου στην αυτοδιοίκηση δεν ήταν για μένα αυτοσκοπός να βρεθώ στο εθνικό κοινοβούλιο.

Όμως και από αυτή τη θέση και μέσα από τις τάξεις της μεγάλης δημοκρατικής παράταξης, της οποίας ηγείται ένας επαρκής, αποτελεσματικός, ψύχραιμος πολιτικός, ο Ευάγγελος Βενιζέλος, θα δώσω ασυμβίβαστα όλες τις μάχες που πρέπει για να υπερασπίσω τα συμφέροντα των συμπατριωτών μου στη Χίο, τις Οινούσσες και τα Ψαρά.

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΑΝΤΑΡΣΥΑ: πολιτική εκδήλωση 29/4 στο καφέ ΚΗΠΟΣ
Επόμενο άρθροΚάλεσμα συνδικάτων για Εργατική Πρωτομαγιά και παράλληλες εκδηλώσεις στον Κήπο