Αρχική Νέα Ελλάδα - Κόσμος Κώστας Τριαντάφυλλος: άρθρο σχετικά με τον εκφασισμό της ελληνικής κοινωνίας.

Κώστας Τριαντάφυλλος: άρθρο σχετικά με τον εκφασισμό της ελληνικής κοινωνίας.

18

 ΤΟ ΑΥΓΟ ΤΟΥ ΦΙΔΙΟΥ

 Σημείο των καιρών ή έκφραση της αγανάκτησης; Έχει αποδειχθεί ιστορικά ότι στις μεγάλες κρίσεις, ο φασισμός θεριεύει. Ο πολιτικός φορέας που εκπροσωπεί στην δημοκρατική Ελλάδα τον ναζισμό είναι η Χρυσή Αυγή. Σύμφωνα με την εφημερίδα Έθνος (1/4/2012) «Το όνομα της οργάνωσης «Χρυσή Αυγή» αναφέρεται στην «Αυγή» που θα έρθει ο Εωσφόρος και θα φέρει το Αστραφτερό Σκοτάδι», όπως αναφέρει στο βιβλίο «Το αστραφτερό σκοτάδι του Εωσφόρου- Εθνική των Ελλήνων θρησκεία» των εκδόσεων «Ελεύθερη Σκέψις» ο φιλοναζιστής ποιητής Οδυσσέας Πατεράκης. Καταρρίπτεται έτσι ο φερετζές του Χριστιανικού περιβλήματος, με το οποίο οι ίδιοι οι Χρυσαυγήτες προσπαθούν να κρύψουν το πραγματικό τους πρόσωπο.

Η Χρυσή Αυγή υπήρχε πάντοτε στην χώρα μας. Ωστόσο τα υπάρχοντα κενά στην ασφάλεια των πολιτών, η οργή της κοινωνίας για την πρωτόγνωρη κρίση και η ανεργία που μαστίζει κυρίως την νέα γενιά έχουν δημιουργήσει εύφορο έδαφος για την ανάδειξη της. Αυτό όμως που επιμελώς κρύβουν τα μέλη και τα στελέχη της είναι το πραγματικό πρόσωπο της οργάνωσης. Το αποκρουστικό πρόσωπο του ρατσισμού και της βίας κατά των γυναικών, των μεταναστών και των αδύναμων.

Η ιστορία αυτής της Χώρας έχει καταδείξει και έχει καταγράψει ότι όταν η ελληνική σημαία κυμάτιζε ελεύθερη στα βουνά, οι πολιτικοί πρόγονοι των Χρυσαυγητών φορούσαν κουκούλες και κατέδιδαν τους αγωνιστές στις ναζιστικές δυνάμεις κατοχής. Και αν σε εκείνα τα μαύρα κατοχικά χρόνια οι κουκουλοφόροι προγονοί τους κατέδιδαν τους Έλληνες αγωνιστές στους τότε δεσμώτες τους, οι σημερινοί Χρυσαυγήτες είναι έτοιμοι να μαχαιρώσουν την δημοκρατία, να φιμώσουν την διαφορετικότητα, να χτυπήσουν κάθε αδύναμο Έλληνα και Ελληνίδα, που σκέφτεται και δρα διαφορετικά.

Είναι δυνατόν σήμερα να ψηφίσει κανείς τους θαυμαστές του Ναζισμού, που θεωρούν ως μεγάλο άνδρα το Χίτλερ και του κάνουν μνημόσυνα; Είναι δυνατόν το 2012 να ψηφίσει κανείς αυτούς που δεν αναγνωρίζουν τα εγκλήματα και τις σφαγές των αμάχων που έκαναν οι ομοϊδεάτες τους Γερμανοί κατακτητές στην κατοχή;

Σήμερα κάθε ψήφος στη «Χρυσή Αυγή» είναι μια πισώπλατη μαχαιριά στο κορμί της Ελλάδας, μια μαχαιριά στην καρδιά της δημοκρατίας. Θα το επιτρέψουμε;

Από την Χίο, τα Ψαρά και τις Οινούσσες πρέπει να βγει βροντερό το μήνυμα: Δεν θα περάσει ο φασισμός.

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΠροεκλογική συγκέντρωση ΚΚΕ, ομιλία Γ. Τούσσα (video)
Επόμενο άρθροΠΑΣΟΚ: προεκλογική ομιλία με τη Μαριλένα Κοππά (4/5)