Αρχική Νέα Ελλάδα - Κόσμος Κώστας Τριαντάφυλλος: σύγκρουση με αυτά που μας κρατούν καθηλωμένους (VIDEO από συν....

Κώστας Τριαντάφυλλος: σύγκρουση με αυτά που μας κρατούν καθηλωμένους (VIDEO από συν. τύπου)

15


 «Να κόψουμε τους κάβους, όπως λέει ο ποιητής, για άλλα λιμάνια», ζήτησε από τους πολίτες ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Κώστας Τριαντάφυλλος και ζητώντας τη στήριξη του προσώπου του (VIDEO).


Κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου, στις 26/4, σημείωσε ότι «φιλοδοξεί να εκφράσει αυτούς που από το μνημόνιο τους έχει τσαλακώσει την περηφάνια», ενώ σχολίασε ότι τα πρόσωπα έπαιζαν και παίζουν ρόλο. «Η Χίος θα έχει φωνή με προοδευτική χροιά και θα εκφράζει κεντροαριστερά», είπε, ζητώντας να κριθεί ως μέλος του ΠΑΣΟΚ, αλλά και ως νέος άνθρωπος.

Σημείωσε ότι θα συγκρουστεί με όλα εκείνα που μας κράτησαν καθηλωμένους, ενώ υποστήριξε ότι πρόταση του ΠΑΣΟΚ είναι πως θα υπερβούμε το μνημόνιο. Αποδεχόμενος ότι το ΠΑΣΟΚ είχε και έχει ευθύνη για τη σημερινή κατάσταση, σχολίασε όμως ότι «ο Έλληνας πολίτης πρέπει να καταλάβει ότι κρίνεται το μέλλον».

Παράλληλα κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου (26/4) ο Κ. Τριαντάφυλλος ανέπτυξε 5 άξονες που πρέπει να κινηθεί η ανάπτυξη του τόπου, από εδώ και πέρα.

Για τον ίδιο, στόχος είναι η αύξηση των θέσεων εργασίας στο νησί, και μάλιστα πρότεινε στο τέλος κάθε χρονιάς να γίνεται μια «σούμα» για το ισοζύγιο απολύσεων- προσλήψεων.

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στον τουρισμό και στην εκμετάλλευση της στρατηγικής θέσης που έχει το νησί, κοντά στην Τουρκία. Όπως και τη δημιουργία Ακαδημίας Ομήρου που θα αποτελέσει και το επίκεντρο των Ομηρικών Σπουδών.

Στην ερώτηση τι θα είναι το πρώτο με το οποίο θα συγκρουστεί, σημείωσε ότι κύριος στόχος είναι η ολοκλήρωση των έργων υποδομής. «είναι δεδομένο ότι όποιος κρατά καθηλωμένα αυτά τα έργα, θα συγκρουστούμε», όπως και θα συγκρουστεί για να γίνουν θέσεις εργασίας.

 

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΣταμάτης Κάρμαντζης: Οικογένεια- το μέλλον της Ελλάδας
Επόμενο άρθροΣτέφανος Μάνος: Δράση, Πολίτες, όχι πελάτες