Αρχική Νέα Ελλάδα - Κόσμος Στέφανος Μάνος: Δράση, Πολίτες, όχι πελάτες

Στέφανος Μάνος: Δράση, Πολίτες, όχι πελάτες

27

Κυρίες και κύριοι, αγαπητοί φίλοι,

Φτάσαμε στο τέλος αυτής της προσπάθειας. Μιας προσπάθειας που σε κάθε της στιγμή, εσείς μας δίνατε τις δυνάμεις και την έμπνευση για να ξεπερνάμε τους εαυτούς μας για να κάνουμε τη φωνή μας να ακουστεί. Τη φωνή της λογικής και της συλλογικής προσπάθειας που σήμερα χρειάζεται, περισσότερο από ποτέ, να υπερισχύσει έναντι των θυμωμένων και των παράλογων.

Το έχουμε πετύχει. Μια ψήφο χρειαζόμαστε ακόμα. Την δική σας. Και ίσως άλλη μία.

Με την δική σας ψήφο, στις 6 Μαΐου μπορούμε να είμαστε στη Βουλή με τουλάχιστον 8 βουλευτές και να βοηθήσουμε να κυβερνηθεί ο τόπος. Μην διστάσετε στιγμή να υπερασπιστείτε το σωστό. Μιλήστε με τους δικούς σας ανθρώπους. Εξηγήστε τους το γιατί. Η Δράση μπορεί και θέλει να γίνει η δική σας φωνή στην επόμενη Βουλή.

Μην φοβάστε να ακούσετε την καρδιά σας, ξέρει το σωστό. Στο παρελθόν ψηφίζαμε με γνώμονα το τι δεν θέλουμε, όχι το τι θέλουμε. Από φόβο. Και το παρόν πολιτικό σύστημα επένδυσε πολύ σε αυτό το συναίσθημα. Σταθερά και επίμονα, καλλιέργησε μια κοινωνία φόβου, ειδικά το τελευταίο διάστημα.

Δεν βγάζω τον εαυτό μου από αυτό, ίσως και εγώ να το έκανα στο παρελθόν. Όμως τώρα δεν φοβάμαι πια και θέλω να το μοιραστώ αυτό μαζί σας. Πιστεύω ότι αν σταματήσουμε να φοβόμαστε, αν ξαναρχίσουμε να ακούμε την καρδιά μας, αν έστω και για μια φορά ψηφίσουμε με σκοπό να υλοποιήσουμε τα όνειρά μας για την Ελλάδα, τότε Όλα θα πάνε καλά.

Γι’ αυτό σας εύχομαι από το βάθος της καρδιάς μου να μπορέσετε αυτή τη φορά να εμπιστευτείτε τον εαυτό σας. Να ψηφίσετε θετικά. Να δώσετε ψήφο εμπιστοσύνης στον εαυτό σας. Για να γίνουμε (επιτέλους) εμείς οι Έλληνες ΠΟΛΙΤΕΣ και το πολίτευμα μας η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ που όλοι ονειρευόμαστε.

Με φιλικούς χαιρετισμούς

Στέφανος Μάνος

Διαφήμιση