Αρχική Νέα Αθλητικά Πινκγπονιστικά Νέα- προκριματική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ατομικών Αγωνισμάτων Ανδρών –...

Πινκγπονιστικά Νέα- προκριματική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ατομικών Αγωνισμάτων Ανδρών – Γυναικών

5

 Το Σάββατο 3 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε η προκριματική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος  Ατομικών Αγωνισμάτων Ανδρών – Γυναικών .

Τη πρόκριση  στους άνδρες πήρε ο Μανιάτης Δημήτριος του Παγχιακού Γ.Σ όπου στον τελικό νίκησε τον Πάτρα Παναγιώτη επίσης του Παγχιακού Γ.Σ με 3-1 σκορ.

Στις γυναίκες τη πρόκριση πήρε η Λαμπρινίδη Ρούλα του Παγχιακού Γ.Σ όπου στον τελικό νίκησε την Διαμαντή Πηνελόπη επίσης του Παγχιακού Γ.Σ με 3-2 σκορ.

Οι δύο αθλητές θα μεταβούν στη Μυτιλήνη σε ημερομηνία που θα ορίσει η ΕΦΟΕΠΑ για να αγωνιστούν με τους πρώτους από εκεί για να προκύψουν τα δύο άτομα που θα προκριθούν στη τελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος.

Στους αγώνες πήραν μέρος 19 άνδρες και 14 γυναίκες. Στην πρώτη φάση των αγώνων οι αθλητές ήταν χωρισμένοι σε ομίλους των 3 – 8 όμιλοι για τους άνδρες – ενώ στις γυναίκες υπήρχαν 4 όμιλοι των τριών και 2 των τεσσάρων. Οι πρώτοι των ομίλων συνέχισαν στη δεύτερη φάση όπου περιελάμβανε αγώνες νοκ-άουτ και από εκεί αναδείχθηκαν οι νικητές.

Οι αγώνες προσέφεραν πλούσιο θέαμα με δυνατά και αμφίρροπα ματς που σε ορισμένες περιπτώσεις συνοδεύτηκαν με εκπλήξεις.

 

 

                                                                                                                                                   Κ.Α