Αρχική Νέα Αθλητικά ΝΟΧ, κάλεσμα για το ντέρμπι της Κυριακής με Βουλιαγμένη (VIDEO)

ΝΟΧ, κάλεσμα για το ντέρμπι της Κυριακής με Βουλιαγμένη (VIDEO)

4

 Κάλεσμα στο φίλαθλο κόσμο της Χίου να στηρίξει το Ναυτικό Όμιλο στον αγώνα πρωταθλήματος της Α1 Υδατοσφαίρισης Ανδρών, και να γεμίσει την Κυριακή (6.00 μ.μ.) την Κυριακή το Ιωνικό Κολυμβητήριο στο ντέρμπι με τη Βουλιαγμένη απηύθυναν διοίκηση και αθλητές του Ομίλου.VIDEO.

Κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου, ο πρόεδρος της ομάδας Νίκος Κατσαράκη (μαζί με μέλη της διοίκησης Οδυσσέα Μαράτσο και Γιάννη Ξενάκη, τον προπονητή Γιώργο Μπελέγρη και τους πολίστες Γιάννη Κόχειλα, Γιώργο Κατσουλάκι, Γιάννη Μπεριστιανό και Μάριο Χατζηκυριακάκη), μίλησε για την ανάγκη στήριξης του ΝΟΧ και εδικά στο ντέρμπι της Κυριακής.

Ιδιαίτερα στάθηκε στο θέμα της αλλαγής που έχει έρθει τα τελευταία χρόνια στο ΝΟΧ, που έδινε –κακώς- την εικόνα ενός κλειστού κλαμπ. Ευχαριστώντας τον απερχόμενο Πρόεδρο Παναγιώτη Παππή, σημείωσε ότι αναλαμβάνοντας τον περασμένο Αύγουστο η νέα διοίκηση της ομάδας, παρέλαβε ένα σωματείο σε πολύ καλή κατάσταση και που με ένα δυνατό ρόστερ πηγαίνει πολύ καλά στο φετινό πρωτάθλημα.Οι παράγοντες του ΝΟΧ Επισήμαναν επίσης τα ιδιαίτερα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί το τελευταίο διάστημα στο Κολυμβήτηριο με την απεργία των εργαζομένων στην τοπική αυτοδιοίκηση. Ο Νίκος Κατσαράκης τόνισε ιδιαίτερα ότι δεν πρέπει να συγχέουν κάποιοι την επαγγελματική του ιδιότητα ως διευθυντής της εφημερίδας ΠΟΛΙΤΗΣ και στη θέση που μπορεί να έχει για ορισμένα θέματα η εφημερίδα με την ιδιότητα του Προέδρου του ΝΟΧ, ευχαριστώντας και προσωπικά τον πρόεδρο του συλλόγου εργαζόμενων στους ΟΤΑ ν. Χίου που κατανοεί το πρόβλημα που υφίσταται με τη σωστή προετοιμασία της ομάδας.

Υπέρμαχοι του έργου σύνδεσης του Κολυμβητηρίου με το εργοστάσιο της ΔΕΗ και την εκμετάλλευση των ζεστών αερίων- αποβλήτων για τη θέρμανση του νερού της πισίνας, εξέφρασαν την ανησυχία τους για το πότε θα είναι αυτό το έργο έτοιμο αφού πληροφορίες κάνουν λόγο για την επόμενη αγωνιστική σεζόν…

Ειδική αναφορά έγιναν στην προσφορά του Ναυτικού Ομίλου Χίου όπου περίπου 500 παιδιά παρακολουθούν τα διάφορα τμήματά του. Ενώ δεν έκρυψαν τη δυσαρέσκειά τους για το μοίρασμα της επιχορήγησης σε αθλητικά- πολιτιστικά σωματεία, όπου ο ΝΟΧ με τις διακρίσεις που έχει, έπρεπε να λαμβάνει πολλαπλάσιο ποσό.

Ειδική αναφορά έγινε στη συνεργασία που είχαν με την Ένωση Μαστιχοπαραγωγών Χίου, όπου αυτή έσπασε τη συμφωνία, για να είναι χορηγός της ομάδας η τσίκλα ΕΛΜΑ Χίου. Μάλιστα ο Γιάννης Ξενάκης παρέπεμψε στην ΕΜΧ να δώσει στη δημοσιότητα τι χρήματα έδιναν ως χορηγοί της ομάδας, σημειώνοντας ότι τα ποσά του συμβολαίου είναι πολύ μικρά και σε καμία περίπτωση δεν έχει αντίκτυπο στην τιμή που πωλούν το μαστίχι οι μαστιχοπαραγωγοί.


Στον αγωνιστικό τομέα η ομάδα του Γιώργου Μπελέγρη είναι έτοιμη, ενώ σήμερα και αύριο θα είναι όλοι οι παίκτες μαζί.

Να σημειώσουμε ότι μετά την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος, Βουλιαγμένη, Ολυμπιακός και ΝΟΧ είναι πρώτοι και αήττητοι με 15 βαθμούς.