Αρχική Νέα Τοπικά “Χτύπησαν” νταμάρι με στόχο σίδερα στη Σπαρτούντα, Μήν-απερασε και από το Μελανιός;

“Χτύπησαν” νταμάρι με στόχο σίδερα στη Σπαρτούντα, Μήν-απερασε και από το Μελανιός;

13

 Η καταγγελία από ιδιοκτήτη νταμαριού στη Σπαρτούντα ότι του έκλεψαν τα «δόντια» από τσάπες στο Αστυνομικό Τμήμα Καρδαμύλων και η συνεργασία με την υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χίου, οδήγησε στον εντοπισμό του δράστη (έναν 19χρονο αθίγγανο) που το βράδυ της περασμένης Δευτέρας φαίνεται πως «εξόρμησε» για σίδερα στα βορειόχωρα!


Γνωστός ο δράστης στις αστυνομικές αρχές, με το μικρό του όνομα τον ξέρουν πλέον, επέστρεψε πίσω τα «κλοπιμαία» του νταμαριού με αποτέλεσμα ο ιδιοκτήτης να μην προχωρήσει σε μήνυση, μετά προφανώς και τη διαβεβαίωση ότι δεν θα… ξαναπάει στο συγκεκριμένο χώρο για να μαζέψει τα κατά τη γνώμη του παλιοσίδερα.


Όμως η επόμενη καταγγελία ήρθε από το Μελανειός, αφού φαίνεται ότι εκτός του νταμαριού, στο στόχαστρο μπήκαν και ανεμογεννήτριες!


Μέχρι το μεσημέρι της Πέμπτης δεν είχε εντοπιστεί ο αθίγγανος και έτσι δεν είναι γνωστό αν πρόκειται για το ίδιο άτομο. Ο τρόπος όμως «δουλειάς» φαίνεται ότι τον προδίδει. Άγνωστο είναι όμως αν από τη Δευτέρα που φαίνεται ότι έγινε το συγκεκριμένο συμβάν θα τα έχει ακόμα στην κατοχή του καλώδια και άλλα σίδερα τα οποία έχουν αφαιρεθεί.


Σύμφωνα με την υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χίου τα κρούσματα αφαίρεσης σιδήρου και χαλκού έχουν αυξηθεί τα τελευταία 1-2 χρόνια, όπως και χαλκού.


Στην αγορά ο τόνος το σίδηρο κοστίζει περίπου 1.500 ΕΥΡΩ και ο χαλκός 4.500 ΕΥΡΩ!


Να σημειωθεί ότι στις περισσότερες αυτών των υποθέσεων δεν κατατίθενται μηνύσεις κατά των δραστών.

Διαφήμιση