Αρχική Νέα Τοπικά 3η συνεχόμενη αποχή συμβούλων αντιπολίτευσης- αντιδρούν στο θέμα ίδρυσης αναπτυξιακής εταιρείας

3η συνεχόμενη αποχή συμβούλων αντιπολίτευσης- αντιδρούν στο θέμα ίδρυσης αναπτυξιακής εταιρείας

65

Για τρίτη συνεχόμενη φορά θα απέχουν από τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Χίου, οι 6 δημοτικές παρατάξεις της αντιπολίτευσης καθώς και δύο ανεξάρτητοι σύμβουλοι.

Σε κοινή δήλωσή τους οι δημοτικές παρατάξεις «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΑΞΙΩΝ», «ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΙΟ», «ΧΙΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ», «ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ», «ΔΙΚΤΥΟ ΠΟΛΙΤΩΝ ΧΙΟΥ», «ΧΙΑΚΗ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ» και οι ανεξάρτητοι δημοτικοί σύμβουλοι Γιώργος Κλιαμενάκης και Χαράλαμπος Μπουρνιάς, δηλώνουν ότι θα απόσχουν από την σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, όσο δεν αποσύρεται το επίμαχο θέμα.

Συγκεκριμένα διαφωνούν με την ίδρυση αναπτυξιακής εταιρείας στον δήμο της Χίου.
Στην κοινή επιστολή στις 3 Σεπτεμβρίου επέρριπταν ευθύνες στη Δημοτική Αρχή, αφού όπως σημείωναν:

Με αίσθημα ευθύνης και διατηρώντας τις ιδιαίτερες απόψεις και διαφωνίες μας ως προς την ίδρυση ή όχι αναπτυξιακής εταιρείας στο δήμο της Χίου , οι παρατάξεις και ανεξάρτητοι σύμβουλοι που υπογράφουμε , δηλώνουμε ότι δεν αποδεχόμαστε τον εκβιασμό της δημοτικής αρχής να περάσει την πολιτική της σε βάρος της πλειοψηφίας του ΔΣ και των δημοτών μας.

Μόνη υπεύθυνη για την κατάσταση είναι η ίδια που συνεχίζει εμμονικά να φέρνει ένα θέμα με το οποίο διαφωνεί η πλειοψηφία του δημοτικού συμβουλίου και μαλιστα μαζί με άλλα θέματα, τα οποία ψηφίζουμε γιατί αφορούν στις άμεσες ανάγκες του δήμου και των δημοτών .

Για πολλοστή φορά αποδεικνύεται κατώτερη των περιστάσεων, δέσμια των ρουσφετολογικών της πολιτικών και του νεποτισμού που την διακρίνει. Αν πράγματι ενδιαφέρεται να λειτουργήσει ο δήμος και το δημοτικό συμβούλιο ας αποσύρει άμεσα το συγκεκριμένο θέμα από την ημερήσια διάταξη . Σε διαφορετική περίπτωση η αποχή μας είναι δεδομένη όσο και αν με τα γνωστά επικοινωνιακά κόλπα και γνωστές επί πληρωμή “πένες“, προσπαθεί να αντιστρέψει την πραγματικότητα .

Ας κοιταχτεί στον καθρέφτη .

ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΑΞΙΩΝ
ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΙΟ
ΧΙΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ
ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ
ΔΙΚΤΥΟ ΠΟΛΙΤΩΝ ΧΙΟΥ
ΧΙΑΚΗ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ
ΚΛΙΑΜΕΝΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΜΠΟΥΡΝΙΑΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ

Διαφήμιση