Αρχική Απόψεις Face-tweet 4 υποψήφιοι από το Δίκτυο Πολιτών παρουσιάζονται από τον Κ. Προμπονά

4 υποψήφιοι από το Δίκτυο Πολιτών παρουσιάζονται από τον Κ. Προμπονά

141

Ο Γιώργος Γεωργίτσης είναι θιασώτης της βιολογικής αμπελουργίας και οινοποιός. Το όραμά του είναι να βάλει στο ποτήρι σας ένα κρασί από την σπάνια ευγενή ποικιλία «Αυγουστιάτης».
Ο Δημήτρης Ζαφείρης, ένας βαθιά πολιτικός καμεραμάν είναι ταυτόχρονα και μια εξαιρετική ποιητική φλέβα. Ανακάλυψα πρόσφατα και εκτίμησα την συλλογή ποιημάτων του «Ζωή και χρώμα».
Ο Δημήτρης ο Μανωλιάς, ένας ακέραιος ανήρ είναι ερωτευμένος με το αίτημα του Διαφωτισμού και της Νεωτερικότητας για κοινωνική δικαιοσύνη. Δημήτρη, δεν παλιώνει ποτέ αυτό το αίτημα και το Δίκτυο Πολιτών Χίου είμαστε σίγουροι πώς το ανακαινίζει!
Ο γράφων, (Κώστας Προμπονάς) είναι γνωστός στους θιασώτες ενός τίμιου ερασιτεχνικού ψαρέματος. Το να κατεβαίνεις στο γιαλό για αναψυχή είναι πολύτιμο για πλείστους Χιώτες-αν βγάλεις και κανα ψαράκι, τότε, όπως έγραφε ο Φώτης Κόντογλου «Τι χαρά, τι ευτυχία, παράδεισος τη αληθεία!» Οι κάποτε ιχθυοβριθείς ακτές της Χίου όμως υποφέρουν από λογής παρανομίες…

Το Δίκτυο Πολιτών Χίου υπηρετεί το όραμα για :
-υπεύθυνη γεωργία & αλιεία
– βιώσιμη ανάπτυξη στην Χιώτικη ύπαιθρο με ενθάρρυνση των εναλλακτικών μορφών τουρισμού από τους οποίους επωφελούνται οι μικρομεσαίες τουριστικές επιχειρήσεις!

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ:

Κώστας Προμπονάς, 21 Μαΐου στις 11:54 μ.μ.