Αρχική Νέα Τοπικά Δικαίωση “Αλλήλων Ενεκα“ για εθελοντικά μαθήματα

Δικαίωση “Αλλήλων Ενεκα“ για εθελοντικά μαθήματα

12

 Απορρίφθηκε οριστικά το αίτημα για διακοπή της λειτουργίας της Εθελοντικής Ομάδας Καθηγητών Χίου ΑΛΛΗΛΩΝ ΕΝΕΚΑ από το Μονομελές Πρωτοδικείο Χίου, που είχε καταθέσει ο Σύλλογος Αδιορίστων Εκπαιδευτικών Β/θμιας Εκπαίδευσης Χίου. Συγκεκριμένα αναφέρεται στην ανακοίνωση:

Ενημερώνουμε τούς μαθητές μας και τους γονείς τους καθώς και την κοινή γνώμη ότι με την υπ’ αριθμόν 190/2013 απόφαση τού Μονομελούς Πρωτοδικείου Χίου τής 4/6/2013 απορρίφθηκε οριστικά η Τριτανακοπή που κατέθεσε ο Σύλλογος Αδιορίστων Εκπαιδευτικών Β/θμιας Εκπαίδευσης Χίου κατά τής Εθελοντικής Ομάδας Καθηγητών Χίου ΑΛΛΗΛΩΝ ΕΝΕΚΑ και της απόφασης που αναγνώρισε το καταστατικό τών Εθελοντών Καθηγητών.

   Επισυνάπτουμε τη δικαστική απόφαση βάσει τής οποίας απορρίφθηκε η σε βάρος μας Τριτανακοπή τού Συλλόγου Αδιορίστων Εκπαιδευτικών Β/θμιας Εκπαίδευσης Χίου. Εκφράζουμε την απόλυτη ικανοποίησή μας γι’ αυτήν την απόφαση και το βαθύτατο σεβασμό μας στο θεσμό τής Ελληνικής Δικαιοσύνης, η οποία είναι το θεμέλιο τής ευνομούμενης και συντεταγμένης Πολιτείας! Ευχαριστούμε τούς μαθητές μας και τους γονείς τους, οι οποίοι παρά την ανέντιμη και ανελέητη πολεμική που ασκήθηκε σε βάρος μας από το Σύλλογο Αδιορίστων Εκπαιδευτικών και από συγκεκριμένη τοπική ηλεκτρονική εφημερίδα, τους μήνες Αύγουστο και Σεπτέμβριο 2012,  εξακολούθησαν τη φοίτησή τους στο εκπαιδευτικό μας σχήμα ουδόλως θορυβηθέντες ή πανικοβληθέντες. Επίσης, θερμές ευχαριστίες αποδίδουμε στη δικηγόρο Χίου κ. Άννα Ψυχουλά για την πολύτιμη νομική υποστήριξη που παρέσχε στο Σωματείο μας. Τέλος, διαβεβαιώνουμε την κοινή γνώμη τής Χίου ότι δεν πρόκειται να υποστείλουμε τη σημαία τής αλληλεγγύης και θα εξακολουθήσουμε να παρέχουμε δωρεάν τις εκπαιδευτικές μας υπηρεσίες προς τους μαθητές που ζητούν τη βοήθειά μας!

 

                                                                   Με Τιμή!

 

                  Ο Πρόεδρος                                                              Ο Γενικός Γραμματέας

 

             Λεωνίδας Πυργάρης                                                         Δημήτριος Μπεκριδάκης

                   Φιλόλογος                                                                            Θεολόγος