Αρχική Νέα Τοπικά Στάση Εργασίας και συγκέντρωση στο Δημαρχείο Χίου τη Δευτέρα 8 Ιούλη στις...

Στάση Εργασίας και συγκέντρωση στο Δημαρχείο Χίου τη Δευτέρα 8 Ιούλη στις 12.30 το μεσημέρι

15

 ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ Ο.Τ.Α                                   Χίος 05/07/2013

ΝΟΜΟΥ ΧΙΟΥ

 

ΘΥΣΙΑ ΣΤΟ ΜΙΝΩΤΑΥΡΟ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑΣ ΞΕΠΟΥΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΛΥΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 8 ΙΟΥΛΗ 3ΩΡΗ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ 12 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ ΧΙΟΥΣΤΙΣ 12.30

 

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι,

 

Η Κυβέρνηση της υποτέλειας καταρρέει και στο ολισθηρό διάβα της συμπαρασύρει τη χώρα και τους πολίτες στην καταστροφή και την εξαθλίωση.

Ταυτισμένη απόλυτα στις εντολές των τοκογλύφων της Τρόικας, η μνημονιακή Κυβέρνηση των Σαμαρά-Βενιζέλου ξεπουλά και διαλύει τα πάντα. Καταλύει ότι συμβολίζει κοινωνικό κράτος και κοινωνική προστασία. Στις στρατιές του ενάμιση εκατομμυρίων ανέργων από τα λουκέτα στον ιδιωτικό τομέα, τώρα προστίθενται και χιλιάδες νέοι άνεργοι από τη διάλυση των δημόσιων υπηρεσιών και την εκποίηση του δημόσιου πλούτου.

Χθες ήταν η ΕΡΤ και οι εργαζόμενοι σε αυτήν, τώρα η Τοπική Αυτοδιοίκηση και οι Δημοτικοί Αστυνομικοί, αύριο όλοι οι υπόλοιποι.

Ο ήδη υποστελεχωμένος Δήμος Χίου από την ετσιθελική απομάκρυνση δεκατριών συναδέλφων με το μέτρο της λεγόμενης κινητικότητας του ανεκδιήγητου Μανιτάκη, τώρα αποψιλώνεται από άλλους δεκαοκτώ συναδέλφους της Δημοτικής Αστυνομίας.

Καλούμε τη Δημοτική Αρχή και το Δήμαρχο Χίου να ενεργοποιήσουν την ειλημμένη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου για σκληρές και άμεσες κινητοποιήσεις. 

Ο Σύλλογος Εργαζομένων στους ΟΤΑ Ν.Χίου συμμετέχει τη Δευτέρα 8 Ιούλη στην 3ωρη Στάση Εργασίας που κήρυξε η ΠΟΕ ΟΤΑ από τις 12 έως τις 3 και καλεί σε Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας τους εργαζόμενους στις 12.30 το μεσημέρι στο Δημαρχείο της Χίου.

 

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι,

Στην αναλγησία και τη βαρβαρότητα της Κυβέρνησης και της Τρόικας απαντάμε με αλληλεγγύη και μαζική συμμετοχή στους αγώνες!

 

Ο Πρόεδρος  Ο Γραμματέας

 

Αλέκος Γαϊτάνος    Παναγιώτης Πεντάκης