Αρχική Απόψεις Aρθρα Κώστας Μούνδρος: κάλεσμα στους επαγγελματίες για σωστή αντιμετώπιση τουριστών

Κώστας Μούνδρος: κάλεσμα στους επαγγελματίες για σωστή αντιμετώπιση τουριστών

46

                Ευρισκόμενοι στο ζενίθ της τουριστικής περιόδου, όπου, αυτό το διάστημα, μεγάλος αριθμός επισκεπτών παραθερίζει στο νησί μας.

Το σύνολο των επισκεπτών, αλλά και των χιλιάδων εξ ανατολών  τουριστών, θα πρέπει – όσο το δυνατό – να εξυπηρετείται κατά τον καλύτερο τρόπο.

Θα θέλαμε να παρακαλέσουμε και να εφιστήσουμε την προσοχή στους επαγγελματίες του νησιού μας, που εμπλέκονται με το τουριστικό προϊόν, ούτως ώστε  οι παρεχόμενες  υπηρεσίες, που προσφέρονται, να είναι οι βέλτιστες και ποιοτικά ελεγμένες.

θα πρέπει να γίνει σαφές ότι οι  ευχαριστημένοι επισκέπτες θα είναι οι καλύτεροι πρεσβευτές τού νησιού μας.

 Άλλωστε, ας μη λησμονούμε, πως η καλύτερη διαφήμιση είναι αυτή που γίνεται από στόμα σε στόμα.

Το κεφάλαιο τουρισμός θα πρέπει να θέσει γερές βάσεις με αμοιβαίο κλίμα εμπιστοσύνης, κάνοντας το νησί μας προσιτό και ξεχωριστό προορισμό, πέρα από τις φυσικές του ομορφιές.

Λιγοστές αντιεπαγγελματικές εξαιρέσεις, που εμφανίζονται, θα πρέπει να εξαλειφθούν και να απομονωθούν, μιας και το σύνολο του επαγγελματικού κόσμου εργάζεται με σύνεση και σοβαρότητα.

Η προσπάθεια, που έγινε, για την προσέλκυση επισκεπτών εξ ανατολών δεν είναι τυχαία, προέκυψε μετά από επίπονη προσπάθεια και πρόκειται για ένα «κεφάλαιο», το οποίο οφείλουμε να αξιοποιήσουμε στο έπακρον.

Θα θέλαμε να παρακαλέσουμε όλους τους εμπλεκόμενους επαγγελματίες για την παροχή καλών υπηρεσιών σε κάθε επίπεδο, ώστε το αποτέλεσμα των κοινών μας προσπαθειών να συνεχισθεί και στο μέλλον.

ΚΩΣΤΑΣ ΜΟΥΝΔΡΟΣ

Πρόεδρος

Δημοτικής Επιτροπής

                                                                                                                                                                  Τουριστικής προβολής & Ανάπτυξης