Αρχική Νέα Τοπικά Ενωση Πυροσβεστικών Υπαλλήλων: πήραν υπερωρίες, ευχαριστούν βουλευτή…

Ενωση Πυροσβεστικών Υπαλλήλων: πήραν υπερωρίες, ευχαριστούν βουλευτή…

6

          
Τελικά εγκρίθηκαν και ήδη καταβάλλονται στους πυροσβεστικούς υπαλλήλους του νησιού μας τα οφειλόμενα του καλοκαιριού του 2012. Είναι η ελάχιστη υλική και περισσότερη ηθική επιβράβευση, των κόπων όλων των συναδέλφων, που έδωσαν επί δέκα και πλέον μέρες, σκληρή μάχη, με την καταστροφική φωτιά του Αυγούστου του 2012, που έπληξε το νησί μας”, αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Ενωση Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος νομού Χίου.
Θεωρούν πάντως ότι αν τα πήραν έστω και μετά από 14 μήνες περίπου, λόγω των ενεργειών του τοπικού βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, όπως χαρακτηριστικά σημειώνεται στην ανακοίνωση:
“… 
Στο αποτέλεσμα αυτό φτάσαμε έπειτα από τις συνεχής πιέσεις του σωματείου μας αλλά και με την συνεργασία του βουλευτή Χίου Κώστα Τριαντάφυλλου που σ’ αυτό το σημείο θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για τη συνεχή στήριξη και συμπαράσταση του σε όλα τα προβλήματα που κατά καιρούς μας έχουν απασχολήσει.
Από την πρώτη στιγμή που προέκυψε το θέμα της εμπλοκής στην καταβολή των εκτός έδρας με συνεχής παρεμβάσεις και επερωτήσεις προς τη βουλή των Ελλήνων ανέδειξε το πρόβλημα και πίεσε τους αρμόδιους Υπουργούς προς την οριστική επίλυσή του”.
Και καταλήγει η ανακοίνωση των πυροσβεστών, που είναι αλήθεια ότι παραπέμπει σε παλαιότερες εποχές: “Είναι τουλάχιστον παρήγορο ότι νέοι πολιτικοί αναγνωρίζουν και συμπαρίσταται στα προβλήματα του κλάδου μας και πασχίζουν για την επίλυσή τους”.

 

                                                                                                                                                                                                         Για το Δ.Σ.

Ο Γραμματέας                                                      Ο Πρόεδρος
ΚΑΛΑΦΑΤΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ                                    ΚΟΛΛΙΑΡΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ